GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BAZA VOINŢA

Parcare pe terenul Bazei Voinţa! » Brigitte Sfăt a dat afară copiii de pe stadion şi a schimbat încuietorile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 12:13

Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, e acuzată că ar intenţiona să construiască o parcare pe terenul Bazei Voinţa.

Năstase a cîştigat terenul de 63.000 de metri pătraţi în instanţă, însă statul i-a încredinţat baza sportivă pentru a construi academia sa de tenis. Conform Libertatea, Brigitte Sfăt  îşi doreşte să construiască o parcare pentru un mall care va fi ridicat în apropiere.

Citeşte şi: Înjurat şi umilit » Decăderea unui campion: Năstase este pus în situaţii jenante de logodnica sa

Mihai Ionescu, finanţatorul stadionului, susţine că iubita lui Năstase "ne-a dat afară din Baza Sportivă Voinţa. Deşi aveam contract în vigoare, deşi am renovat tot spaţiul şcolii, vestiarele, băile, instalaţiile electrice şi sanitare, deşi am consolidat tribuna stadionului, am cumpărat 500 de scaune şi sîntem cu plata utilităţilor la zi, Brigitte Sfăt ne-a schimbat încuietorile şi a sigilat stadionul".

Citeşte şi: 1956-2012. Voinţa, de la începuturi la Năstase » Istoria paralelă a unei baze sportive şi a unui campion

80.000 de euro ar fi investit Mihai Ionescu în stadionul de pe Baza Sportivă Voinţa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
salaaurel
salaaurel  •  13 Februarie 2013, 16:19

Păcat ca te-ai cuplat cu părăsească asta dacă nu ii faci papucii te termina proasta,nu ca tu ai fi o inteligenta dar ești o emblema a sportului si asta trebuie sa rămas nu un sustinator de parasute.

usla
usla  •  13 Februarie 2013, 15:13

In urma cu un an de zile, cu ocazia unui articol in care salariatii de la VOINTA se plangeau impotriva lui NASTASE si a amantei sale, am facut un comentariu vis-avis de promisiune acestuia de a face o academie de tenis, promisiune neonorata . S-au gasit multi sa-l apere ca este un fost mare tenismen , o legenda. Nu contesta nimeni meritele sportive ale lui NASTASE, noi comentam CARACTERUL INFECT al lui si al consoartei sale , si faptul ca este un MARE MINCINOS care s-a straduit sa castige terenul in instanta, pe motiv ca va ajuta tenisul romanesc prin infiintarea acelei academii. Atata propaganda a facut ca pe unii , i-a convins, dar se vede ca a mintit tot timpul Cum e NASTY? MINCINOS

playmaker
playmaker  •  13 Februarie 2013, 15:12

Nastase a fost doar un mare jucator de tenis, ca om e un gunoi prost de pute care si-a gasit o curva pe masura.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează