DIVERSE  ·  BUCHAREST GAMING WEEK

Păzea, venim! Ne-am făcut trupă pentru Mondiale » România și-a ales componenții pentru echipa națională de FIFA

Turneul de FIFA de la Bucharest Gaming Week
Turneul de FIFA de la Bucharest Gaming Week

Articol de , - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 16:00

Spectacol de gală și meciuri pe muchie de cuțit. Goluri spectaculoase, penalty-uri ratate, jucători impecabil puși pe teren de cei mai buni gameri din România. Toate acestea au fost ingredientele perfecte pentru un week-end special la București.

Cei mai buni jucători de FIFA au făcut legea sâmbătă și duminică în cadrul unui turneu de FIFA organizat în cadrul Bucharest Gaming Week. Evenimentul care a avut loc la Romexpo a adunat mii de vizitatori care au venit să-i susțină pe participanți și să fie martorii unor premiere în industria de gaming de la noi.

Turneul de FIFA n-a fost chiar un simplu turneu! Din 16 participanți, cei mai buni patru jucători desemnați în cadrul competiției vor face parte începând de astăzi din echipa națională de FIFA a României. Aceștia urmează să participe la confruntări internaționale și să reprezinte România la cel mai înalt nivel.

Dan Ștefan Buzărnescu (The-Striker), Marius Bucur (Slow-OFF), Tudor Buțan (TudorWYZ) și Robert Dumitru (Robert2002ro) sunt cei patru jucători aleși la Bucharest Gaming Week.

Mai mult, Dan Ștefan Buzărnescu (The-Striker), din Craiova, și-a adjudecat marele premiu al turneul național de FIFA de la București, în fața lui Marius Bucur (Slow-OFF).

"Avem un potenţial foarte mare, avem jucători buni şi pasionaţi. Trebuie să câştigăm campionatul mondial la FIFA. Suntem foarte buni la acest joc, avem campioni mondiali, europeni, unul dintre ei are mai multe titluri la FIFA, avem aplecarea asta către sporturi electronice", a declarat Andrei Cismaru, Digital Transformation Director în cadrul FRF despre evenimentul din week-end de la București.

VEZI VIDEO CU FINALA TURNEULUI NAȚIONAL DE FIFA 2019

Pe lângă competiția de FIFA 2019, la evenimentul central de la Romexo au fost și alte turnee mari de gaming precum Finala Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational by ESL, CS:GO South European Championship și Finala Ligii Naționale de PUBG Sezonul 2.

"Atât fotbalistul, cât și sportivul virtual trebuie să aibă o pregătire tactică foarte bună. La momentul actual, fotbalul, implicit și jocul de FIFA, este foarte tacticizat, iar diferențele la nivel înalt se fac și prin anumite alegeri tactice"
Ovidiu Pătrașcu, campion FIFA

CITEȘTE ȘI:

Campionul mondial și european al României la FIFA, Ovidiu "Ovvy" Pătrașcu, explică pentru Gazeta Sporturilor ce îți trebuie pentru a fi superstar în fotbalul virtual. Din ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (1)
juv3ntin  •  09 Decembrie 2018, 21:24

plot twist: si astia au drept de vot pentru presedintele FRF... :p

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1