GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚIE

Petrecere dublă în familia lui Adi Mutu » Mesajul superb al "Briliantului" la aniversarea soției: "Draga mea, știi cât de mult îmi doresc asta"

FOTO: Instagram Adi Mutu
FOTO: Instagram Adi Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 14:53

Adrian Mutu, 39 de ani, antrenor secund la Al Wahda, e îndrăgostit până peste cap de Sandra, partenera sa de viață, cu care are un băiat.

"Briliantul" și Sandra au petrecut Revelionul la Abu Dhabi, iar prima zi din an a coincis chiar cu ziua de naștere a Sandrei, care împlinește azi 25 de ani. Cu acest prilej, Mutu a postat o fotografie cu soția sa, alături de un superb mesaj de dragoste pentru aceasta.

"Draga mea soţie, ştii cât de mult îmi doresc să îţi ofer tot ceea ce are viaţa mai bun. În această zi nu e nimic diferit. Deci, îţi urez la mulţi ani şi îţi promit să te iubesc pentru totdeauna", a scris Mutu pe  contul său de Instagram.

14 anie diferența de vârstă dintre Mutu și Sandra

40 de aniva împlini Adi Mutu pe 8 ianuarie

3 soții a avut Adi Mutu: Alexandra, Consuelo și acum Sandra

Vezi șiGALERIE FOTO Un titular de la Dinamo a dat lovitura! S-a combinat cu sora extrem de sexy a unui jucător din Liga 1

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (2)
brancusi
brancusi  •  01 Ianuarie 2019, 16:50

Brila,ce ai inteles tu oare in viata ta prin "Te iubesc!"?

luker
luker  •  01 Ianuarie 2019, 16:42

Stai ca revine in Romania si se infinge in prima pitzipoanka care isi duce veacu prin aeroport. O sa o iubeasca si paia o noapte pentru totdeauna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează