DIVERSE  ·  CAMPIONII DIN OȚEL

Plătit de Dinamo, Lupu va juca din nou în tricoul Rapidului: "N-am fost nicăieri mai apreciat ca-n Giulești"

Miercuri, 17 Ianuarie 2018

Galați este gazda unui turneu de old boys, unde se vor aduna nume grele din fotbalul românesc și echipe de legendă.

Turneul "Campionii din Oțel" va avea loc pe 27 ianuarie, începând cu ora 13:00, în Sala Sporturilor din Galați. Cu această ocazie își va face meciul de retragere și Daniel Florea (42 de ani), fost fundaș la Oțelul, Dinamo și Șahtior Donețk.

Printre multe alte nume important invitat a fost și Dănuț Lupu, fostul mare jucător român, care a răspuns prezent. Surpriză însă! Deși în prezent este plătit Dinamo, unde este scouter, fostul mijlocaș central va evolua pentru Rapid.

"Sunt dinamovist, dar apreciat cum m-am simțit în Giulești, cât am fost la Rapid, nu am fost nicăieri", și-a explicat Dănuț Lupu alegerea.

Ajuns la 50 de ani, Dănuț Lupu și-a început cariera la Dunărea Galați. A trecut printre altele în 3 rânduri pe la Dinamo și tot în atâtea cazuri și pe la Rapid. A câștigat câte un titlu de campion cu ambele formații, plus o Cupă cu Dinamo și o Supercupă în Giulești.

La turneul vor fi prezente echipe precum Steaua, Dinamo, Rapid, Oțelul. Nu vor lipsi nici Naționala Artiștilor, deja o obișnuită la aceste turnee, plus naționala jurnaliștilor.

Printre jucătorii invitați se numără selecționerul Cosmin Contra, Adrian Mihalcea, Vlad Munteanu, Jerry Gane, Nana Falemi, Sorin Ghionea, Cristian Ciocoiu, Florentin Dumitru, Adrian Iencsi, Valentin Bădoi, Ion Vlădoiu, Florin Prunea, Erik Lincar, Marius Niculae, Adrian Mutu, Dorinel Munteanu, Tibor Selymeș, Dănuț Lupu și Marian Aliuță.Polițiștii din Mamaia au tras pe dreapta o mașină, după ce au văzut o femeie care urla de mama focului pe geam. Când s-au apropiat de automobil, au rămas mască! Cine era de fapt pasagera

Libertatea

Comentarii (2)

reddogsv  •  17 Ianuarie 2018, 11:56

Dute-n.....la ***. *** la Dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011  •  17 Ianuarie 2018, 11:36

Mare fotbalist!!! Respect pe viață Dănuț Lupu.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 2

Farul - Petrolul

Digi 2, Telekom 2, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Hermannstadt

Digi 1, Telekom 1, Look
21:45 Fotbal, Serie A

Inter Milano - Lecce

Digi 2
Program TV complet

Liga 1