GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Poveste fabuloasă cu „Tata Jean” » Cum i-a dispărut diplomatul plin cu bani: „Toți erau disperați! Prietenii mi-au zis că sunt prost de-a binelea”

Jean Pădureanu a pierdut diplomatul în care se aflau peste 100.000 de dolari
Jean Pădureanu a pierdut diplomatul în care se aflau peste 100.000 de dolari

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 09:44

Prezent la GSP Live, Ilie Lazăr (54 de ani) - al doilea cel mai bun marcator din istoria Gloriei Bistrița - a vorbit despre perioada petrecută la Gloria Bistrița și a povestit un episod fabulos cu Jean Pădureanu. „Eram maseurul lui, frizerul, cărătorul lui de genți. Avea mare încredere în mine”. 

Fostul atacant al Gloriei Bistrița a povestit în direct la GSP Live despre relația pe care a avut-o cu „Lordul” și cum i-a pierdut diplomatul în care se aflau peste 100.000 de dolari. 

„I-am și pierdut acel diplomat negru cu care umbla el. Eu ba eram supărat pe el, ba îmi trecea. Mi-a dat acel diplomat să îl aduc acasă, dar în nebuniile care erau prin București, a uitat că mi l-a dat mie. Eu am venit supărat și l-am aruncat pe dulap. Am uitat și eu de el că m-am dus la mare. Când am venit acasă, m-am întâlnit cu nea Ilie Sucilea (n.r. - vicepreședintele Bistriței) și povestea «Băi, și Jean ăsta, ce a îmbătrânit. Să-și piardă el banii?». Eu spun: «Păi ce bani?». «Diplomatul cu banii». 

Atunci mi-am amintit imediat și i-am spus că e la mine. Trecuseră deja vreo două luni, au fost toți disperați că s-au pierdut banii. Erau foarte mulți bani acolo. M-am dus acasă, l-am luat și i l-am dus. Sigur că nu făcea nimeni nebunia asta. Mulți cu care am povestit au zis că sunt prost de-a binelea. Era o sumă de nici nu vă vine să credeți, cum să iau eu banii altcuiva?”.

VIDEO Ilie Lazăr povestește ce s-a întâmplat cu diplomatul plin de bani

„Am avut niște supărări. La un moment dat nici nu m-a plătit. L-am iertat, am vorbit cu el înainte de a muri. Dar nu m-a tratat cum aș fi vrut eu, nu voiam nimic exagerat. Aveam un contract de vai de capul nostru, nu ca acum. Și munceam, făceam sacrificii. Iar el a uitat să mă plătească. Mai mult, i-am dat și bani împrumut. Eram masorul lui, frizerul, cărătorul lui de genți. Avea mare încredere în mine. Ba eram supărat pe el, ba îmi trecea”
Ilie Lazăr despre Jean Pădureanu, la GSP Live

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Poveste neobișnuită din vremea Cooperativei. Golgeterul Bistriței: “Aveam un carnet în care-mi notam tot, datorită lui am reușit să plec. Nea Jean m-a pus la schimb să-l rup!”

Trucuri murdare ale fotbaliștilor, nevăzute la TV: „Didi Prodan m-a prins de carne, durea ca o injecție. L-am leșinat cu o karată! După meci îi căutau steliștii lanțul prin iarbă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  14 Mai 2020, 15:47

In zilele de azi nu mai vedea el banii !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close