GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DINAMO

POZA ZILEI O nouă sfidare a dinamoviștilor la adresa Stelei » Tricoul cu care a fost pozat Ronnie O'Sullivan la Mastersul de la București

Foto: www.ultrastei.ro
Foto: www.ultrastei.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 22:21

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în semifinalele Mastersului bucureștean de snooker, iar la final un fan dinamovist și-a făcut apariția lângă legendarul sportiv.

Suporterul "câinilor" s-a pozat cu Ronnie și cu un tricou negru pe care era scris sloganul roș-albilor, afișat la tribuna a doua, la meciul Steaua - City,  ”Doar Dinamo București” (Detalii AICI), apoi imaginea a fost postată pe o pagină a galeriei dinamoviste.

Unul dintre scopurile realizării acestei poze a fost promovarea meciului de handbal din Liga Campionilor dintre Dinamo și Beșiktaș, de duminică, de la ora 17:15.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (115)
zecs93
zecs93  •  07 Octombrie 2016, 22:42

O legenda a snookerului tinand in mana un tricou legendar, ce poate fi mai frumos !!! Te asteptam in PCH ronnie o' sullivan !!!!

761094350703709
Dinu Gabriel  •  08 Octombrie 2016, 16:50

Pe când eram copil știam o vorbă: ”Întărâtăi drace, că și mie îmi place”. Cam așa faceți și voi , cei din gazeta sporturilor. Voi sunteți cei care îi întărâtați, voi aruncați vrajba între suporteri. Ce legătură are chemarea suporterilor la un meci de handbal( lucru foarte frumos de altfel...) cu o alta și eventuală, sfidare la adresa suporterilor, echipei, clubului de fotbal Steaua. Poate cel mult la adresa echipei de handbal a M.Ap.N.-ului, dar oricum nu se leagă de loc. Dar de ce să nu zgândărim noi...că era prea multă liniște , nu mai aveam subiecte de can-can, de scandal...Nu-i așa??? Mari hahalere sunteți și mai ales cei care pică în aceste capcane...Asta-i presa noastră românească,sportivă, care în foame de subiecte face anchete politice criminale ( vezi Tolo...& co.) și întărâtă suporteri între ei...

bigdeal
bigdeal  •  08 Octombrie 2016, 15:47

si-a facut poza Alibec cu O 'Sullivan

Vezi toate comentariile (115)
Comentează