GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PERECHEZIȚII

Primele declarații ale lui Gigi Becali după ce Cristi Borcea are din nou probleme cu legea: "Orice s-a întâmpla, îi contopește pedeapsa. La mine, perechezițiile au fost de tip mafiot"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 18:58

Procurorii DIICOT au efectuat azi mai multe percheziții domiciliare, între care și la Cristian Borcea (48 de ani), fostul șef dinamovist, anunță Mediafax. Acesta a fost ridicat de procurori în acestă după-amiază.

Gigi Becali, nașul lui Cristi Borcea, a comentat noile acuzații care i se aduc finului său, bănuit că făcea parte dintr-o rețea de evaziune fiscală și spălare de bani, prejudiciul în acest dosar fiind unul imens, 40 de milioane de lei, adică 8,5 milioane de euro.

"Acum face percheziție, vede despre ce e vorba, îi ia declarație lui Cristi și gata! La mine, au fost de tip mafiot. Au venit la 6 dimineața, ca la un criminal, doar așa, ca să sperie. Atunci, m-am speriat foarte tare", a spus Gigi Becali, la România TV.

El a făcut pușcărie 4 ani și 4 luni. Dacă a făcut așa, orice ce s-ar întâmpla acum, îi contopește pedeapsa. Caută probabil niște acte! Casa e mare și caută niște acte, dovadă a evaziunii fiscale. Am înțeles că nu e vina lui. Acum caută să vadă dacă și el are vreo vină sau dacă și el avea vreo legătură cu ei", a declarat Gigi Becali, la România TV. 

Citește și: UPDATE Cristi Borcea a fost ridicat de procurori și dus la audieri de DIICOT!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
borcea_cel_pacalit_de_jiji
borcea_cel_pacalit_de_jiji  •  02 Noiembrie 2018, 20:36

Nașul mi-a spus să nu-mi fac griji că, dacă e nevoie, îmi împrumută el 2-3 cărți. Până la urmă, vorba lui, dacă D-zeu vrea ca eu să...atunci să...

miloguuu
miloguuu  •  02 Noiembrie 2018, 20:01

respekt etern domnului Geroge Becali si gsp.ro, multumim pentru articol.

herman25
herman25  •  02 Noiembrie 2018, 19:49

La el perchezitiile au fost de tip mafiot, nu afacerile facute de el:))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează