GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

VIDEO + FOTO Fratele Regelui Charles, Prințul Edward, în vizită la Academia Viitorul Cluj » A discutat cu juniorii și s-a băgat la penalty-uri

Prințul Edward, contele de Wessex, în vizită la Academia Viitorul Cluj // foto: Raed Krishan +23   FOTO
Prințul Edward, contele de Wessex, în vizită la Academia Viitorul Cluj // foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 13 octombrie 2022 13:41 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 15:18

Prințul Edward (58 de ani), contele de Wessex și frate al Regelui Charles al III-lea, a fost astăzi în vizită la Academia Viitorul Cluj, cu ocazia forumului fundației „Duke of Edinburgh”.

Între orele 09:00 și 12:00, la Academia de Fotbal Viitorul Cluj a fost prezent prințul Edward, conte de Wessex și membru al familiei regale britanice, cel mai tânăr fiu al Elisabetei a II-a.

Prințul Edward, contele de Wessex, în vizită la Academia Viitorul Cluj

Acesta a venit la Cluj-Napoca cu ocazia forumului fundației „Duke of Edinburgh”, un program descris drept „un cadru global pentru educația non-formală și de învățare, care funcționează în peste 130 de țări și teritorii și este menit să ajute tinerii să-și găsească scopul, pasiunea și locul în lume”. Alături de Prințul Edward s-a aflat Andrew Noble, ambasadorul britanic în România.

În jur de 400 de copii au fost prezenți la eveniment, grupați pe categorii de vârstă. Prințul Edward a strâns mâna cu unii dintre copii și a vorbit cu fiecare grup în parte. Ulterior, a „executat” un penalty, precum a făcut-o și Răzvan Zăvăleanu, fondatorul clubului Viitorul Cluj.

Prințul Edward, contele de Wessex, în vizită la Academia Viitorul Cluj // foto: Raed Krishan
Prințul Edward, contele de Wessex, în vizită la Academia Viitorul Cluj // foto: Raed Krishan
Răzvan Zăvăleanu // foto: Raed Krishan
Răzvan Zăvăleanu // foto: Raed Krishan
Prințul Edward, contele de Wessex, în vizită la Academia Viitorul Cluj // foto: Raed Krishan
+19 FOTO

A fost o onoare pentru noi să întâlnim niște oameni așa importanți precum Alteța Sa Regală. Academia s-a pregătit foarte mult pentru acest eveniment, a fost foarte important pentru noi. Mi-a plăcut foarte mult discuția cu Alteța Sa, am discutat puțin pe marginea programului. A fost o interacțiune frumoasă, mai ales cu penalty-urile și toate evenimentele. Ne-a întrebat despre programul antrenamentelor. 

- Traian Ciubotaru, junior Viitorul Cluj

Suntem foarte bucuroși, este singura vizită pe care prințul Edward o face pe teren. Deși această delegație face mai multe vizite în Cluj, prințul Edward vine doar la Academia Viitorul. Am aflat de acest program prin intermediul responsabilului de program în România.

Acest program îi învață pe copii să lucreze, să facă ceva cu viața lor în momentul în care termină cu fotbalul. Trebuie să aibă o alternativă viabilă pentru viață.

- Răzvan Zăvăleanu, fondator Viitorul Cluj

Mai multe știri de actualitate: 

FC Argeș și-a „pârât” 3 dintre fotbaliști la FRF » Vrea să-i amendeze și așteaptă acceptul Federației!

Primul jucător care o părăsește pe FCU Craiova 1948 după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă: „Vă urez multă baftă, leilor”

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează