GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EXTRASPORT

Probleme mari cu Facebook: conturile nu pot fi accesate! Prima explicație oficială

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 19:31

Milioane de utilizatori ai rețelei Facebook au avut în această seară probleme la conectare, expedierea mesajelor și în a posta pe profilurile personale sau pe paginile pe care le administrează.

De aici și lipsa de activitate de pe pagina oficială de facebook a Gazetei Sporturilor, unde vom reveni cu cele mai noi informații de îndată ce problemele vor fi remediate de gigantul american. 

Într-o primă explicație postată deasupra câmpului de logare, oficialii Facebook au transmis că este vorba despre un update efectuat în întreaga lume.

Nu toate conturile sunt blocate simultan. Astfel, unii dintre utilizatori pot accesa rețeaua. 

Mesajul transmis de facebook

„Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute. Între timp, citeşte mai multe despre motivul pentru care vezi acest mesaj. Îţi mulţumim pentru răbdarea ta, pe durata îmbunătăţirii site-ului nostru”.

 facebook

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  14 Martie 2019, 09:27

In articolul asta despre feisbuc trebuia sa strecurati si cele 2 nume notorii pe care le iubiti voi cel mai mult: fcsb si gigi. Aveati ratingul garantat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează