GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

Probleme pentru Ryan Giggs » Afacere cu prostituate în hotelul deţinut de fostul fotbalist

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 22:57

Fostul star al lui Manchester United este implicat într-un scandal, după ce o prostituată a declarat că şi-a desfăşurat activitatea în hotelul deţinut de Giggs.

Kat Lee a fost solicitată de un client care susţinea că lucrează la United, pe data de 26 mai, şi susţine că acesta a strecurat-o în hotel, unde i-a plătit 150 de lire pe oră, informează The Sun.

"Mi-a spus că lucrează la club, dar nu mi-a dat detalii despre ceea ce face. Când am terminat, nu a vrut să fie văzut cu mine şi nu am plecat împreună. Este al optulea care mă solicită la hotel prin agenţie şi sunt 30 de fete în solicitările lor. Dumnezeu ştie de câte ori au venit prostituate la Hotel Football", a declarat Kat Lee conform sursei citate.

De la inaugurare, în luna martie a anului trecut, hotelul de patru stele cu 133 de camere, deţinut de Ryan Giggs şi Gary Neville a mai fost implicat în probleme. Anul trecut, în toaletele folosite de fani şi oaspeţi a fost găsită cocaină.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Iunie 2016, 23:28

Bine ca l a dat Mou afara ...sa aibe timp sa se ocupe de afacere ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează