GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Rodion Cămătaru construiește apartamente în Grecia: „În Rethymno, cu vedere la mare! E 600 de euro metrul pătrat”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 20:17 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 20:26

Rodion Cămătaru a dezvăluit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” că a preferat să nu mai aibă legături cu fotbalul și să investească în afaceri imobiliare. Pe lângă clădirile de birouri pe care le are în Craiova, dublul campion al României cu Universitatea a început afacerile și în Grecia, în Rethymno (Creta)

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Cami, în ultimii ani ai cam dispărut, nu te-a mai văzut lumea prin peisaj.

- Nu-mi place la televizor. Din moment ce m-am retras din fotbal, a scăzut interesul. Ultima dată am fost mulți ani observator și de arbitri, dar și de joc. Am renunțat pentru că aveam treabă multă cu ale mele. Nu știu ce înseamnă bogăția, dar trăiesc decent. Nu duc grija zilei de mâine. Am ce-mi trebuie!

- Ce afaceri faci?

- Afacerile mele sunt în imobiliare.

- Apartamente?

- Nu neapărat apartamente, fac office-uri, birouri. Am în jur de 5.000 de metri de birouri în Craiova. Nu pot să mă laud cu bogăția pentru că bogăția e relativă. Orice ban se poate cheltui foarte ușor și se face greu. Cât să trăiesc decent am.

- E adevărat că ai început și prin Grecia?

- Vreau să construiesc în Creta. Am luat un teren acolo și o să construim câteva apartamente la Rethymno. Contează foarte mult locul, iar vederea mării înseamnă terapie. Dacă nu vezi marea e ca și cum ai sta în Craiovița. Un metru pătrat ajunge și la 500 de euro, chiar 600.

- E interesant că ai făcut afaceri și nu te-ai făcut antrenor.

- Am carnet de antrenor, dar nu știu dacă mai e valabil dacă nu l-am folosit de atât timp. Antrenorul meu de la Heerenveen în '92-'93 era directorul Școlii de antrenori din Olanda. Unde au făcut școala cei mai mari jucători din Olanda, inclusiv Cruyff! Ideea a venit de la antrenor, dar nu m-a interesat și n-am mers .

- Păi, și nu te-a tentat administrativ ceva?

- După ce m-am lăsat, am avut o legătura ca președinte doi ani, dar ca antrenor nu mi-a plăcut. Mie în viață nu mi-a plăcut niciodată să depind de cineva. Și în situația asta depinzi de patron, de nu știu cine. E foarte delicată meseria de antrenor.

CITEȘTE ȘI:

Momente tensionate în studioul GSP » Cămătaru, enervat de întrebările despre pierderea Ghetei de Aur: „Acum ce-ai vrea să fac eu?! Trofeul e la mine, nu s-a anulat nimic!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Momente tensionate în studioul GSP » Cămătaru, enervat de întrebările despre pierderea Ghetei de Aur: „Acum ce-ai vrea să fac eu?! Trofeul e la mine, nu s-a anulat nimic!”
Rodion Cămătaru, dezvăluire șocantă după 32 de ani: „La Mondialul din 1990 s-a făcut echipa în funcție de interes! Mi-au spus în față”
PRIETENII LUI OVIDIU
Rodion Cămătaru, dezvăluire șocantă după 32 de ani: „La Mondialul din 1990 s-a făcut echipa în funcție de interes! Mi-au spus în față”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ertyuiop
ertyuiop  •  09 Aprilie 2022, 12:06

Un nemernic prin faptul ca a salutat dezafilierea U Craiova.....a pus in balanta echipa iubita de o tara intreaga pt istoria ei si patronul vremelnic cu nume predestinat! Alegerea trebuia facuta fara dubii, el a ales disparitia campioanei unei mari iubiri! De neiertat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează