GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

Ronaldo nu are fler de actor, dar are succes la bani: a primit 10 milioane de euro pentru că nu va mai apărea într-un film

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 18:17

Cristiano Ronaldo ar fi trebuit să își facă debutul actoricesc în filmul ”The Manipulator”, regizat de Martin Scorsese. Fotbalistul a fost însă ”demis”, celebrul producător nefiind mulțumit de prestațiile lui.

În film, Ronaldo ar fi avut câteva replici alături de fotomodelul brazilian Alessandra Ambrosio. Totuși, după ce a semnat contractul cu jucătorul de la Real, Scorsese a realizat faptul că Cristiano nu e deloc potrivit ca actor. În plus, și-a dat seama că atenția mediatică va fi întreptată către debutul portughezului în lumea cinematografică și nu spre subiectul în sine al filmului.

Prin urmare, a luat decizia de a renunța la serviciile lui, o hotărîre care îl costă scump: va trebui să îi achite 10 milioane de euro, conform contractului. Rolul lui Ronaldo va fi preluat cel mai probabil de Channing Tatum.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează