GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța, variantă nouă pentru criza provocată de coronavirus: „Nu le putem interzice asta sportivilor”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 20:03

Roxana Mărăcineanu (44 de ani), ministrul Sportului din Franța, spune că nu poate interzice antrenamentele sportivilor.

Franța este una dintre cele mai afectate țări de coronavirus. Până vineri, la ora 20:00, peste 2.800 de francezi fuseseră diagonisticați cu COVID-19, iar 61 dintre ei au murit. Competițiile sportive au fost anulate, dar ministrul Sportului vine cu o variantă interesantă.

„Nu le putem interzice copiilor noștri să joace fotbal în parc. Va exista o autorizație pentru activități supravegheate de maximum 10 persoane, inclusiv adultul care îi are în grijă. Cluburile vor trebui să se organizeze singure astfel încât grupurile pe care le formează să nu depășească 10 oameni”, a declarat Roxana Mărăcineanu conform L'Equipe.

Roxana Mărăcineanu spune că măsura se adresează și sportivilor profesioniști: „Nu putem devia de la restricțiile aplicate oamenilor de rând. Dacă structura organizatorică le permite să se pregătească fără să depășească numărul de 10 persoane, atunci nu îi putem împiedica”.

Sportul mondial, afectat de coronavirus

1. EURO 2020 ar putea fi amânatcu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League ar putea fi următoarele competiții suspendate imediat de conducerea fotbalului european, scrie Marca.  
 

3. Rugani,jucătorul lui Juventus, a fost diagnosticat cu coronavirus, după ce în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano. Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce la Torino și intră în carantină. Cum arată poza care înspăimântă Juventus, aici 
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului.Autoritățile au anunțat că și Miami, turneul imediat următor pe teren american, a fost anulat 
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Gata, e sigur: gestul lui Gerrard e clar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează