GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EMILIANO SALA

S-a aflat cine a publicat pozele cu cadavrul lui Emiliano Sala pe internet » Cei doi sunt acum puși sub acuzare

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 18:51

Sherry Bray, 48 de ani, și Christopher Ashford, 62, au accesat imagini ale camerelor de supraveghere din sala în care s-a făcut examinarea post-mortem a fostului fotbalist Emiliano Sala. 

Ei făceau parte din firma care monitoriza video morga. Bray era directoarea firmei, Ashford unul dintre angajați.

Ei au publicat imaginile pe rețelele de socializare și și-a recunoscut ulterior vina. Judecătorul Peter Crabtree a declarat: „E un caz extrem de serios, pornim de la o faptă gravă”. 

S-a aflat cine a publicat pozele cu cadavrul lui Emiliano Sala pe internet » Cei doi sunt acum puși sub acuzare

Sherry Bray, 48 de ani, și Christopher Ashford, 62 de ani

Inspectorul Gemma Vinton a comentat: „Acțiunile celor doi au cauzat stres și durere în plus familiei. Sperăm ca acum să-și poată plânge rudele în pace”.

Fotbalistul argentinian Emiliano Sala, care avea 28 de ani, călătorea în ianuarie 2019 cu un avion privat de la Nantes, fosta echipă, la Cardiff, viitoarea sa formație. Aeronava în care se mai afla doar pilotul David Ibbotson s-a prăbușit pe 21 ianuarie în Canalul Mânecii. Doar corpul sportivului a fost recuperat. Horacio, tatăl regretatului fotbalist, a murit în aprilie anul acesta, în urma unui atac de cord.

vezi și:

Un om a fost arestat sub suspiciune de omucidere în teribilul accident de avion în care și-au pierdut viața fotbalistul și pilotul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close