GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAZUL EMILIANO SALA

EMILIANO SALA // Un om a fost arestat sub suspiciune de omucidere în teribilul accident de avion în care și-au pierdut viața fotbalistul și pilotul

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 20:57

Investigațiile în cazul morții lui Emiliano Sala și pilotului David Ibbotson continuă.

BBC anunță că azi a fost arestat un om în acest caz, pentru omucidere. Persoana are 64 de ani și este din North Yorkshire. Acestea sunt singurele informații oferite în acest sens de poliția din Dorset.

Fotbalistul argentinian de 28 de ani călătorea cu un avion privat de la Nantes, fosta echipă, la Cardiff, viitoarea sa formație. Aeronava în care se mai afla doar pilotul David Ibbotson s-a prăbușit pe 21 ianuarie în Canalul Mânecii. Doar corpul sportivului a fost recuperat.

„Ca parte din această investigație, trebuie să luăm în calcul și o mână criminală. Am arestat azi un suspect de omucidere în vârstă de 64 de ani din North Yorkshire. El a fost interogat și apoi eliberat din custodie, dar rămâne sub investigație”
Comunicatul Poliției din Dorset, UK

vezi și:

Motivul pentru care ar fi căzut avionul lui Sala: „Nimeni nu prăbușește un avion în mare cu bună știință”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează