GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

Scandal de proporții » Gigi Becali, atacat în Poiana Brașov de fostul ginere al lui Traian Băsescu: "Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct!"

Prietenia dintre George Becali și Traian Băsescu a apus // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Prietenia dintre George Becali și Traian Băsescu a apus // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 10:53

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, ar fi încheiat anul 2018 cu o altercație dură. Latifundiarul ar fi fost în mijlocul unui scandal de proporții cu Bogdan Ionescu, poreclit "Syda", fostul ginere al lui Traian Băsescu.

Toată scena s-ar fi petrecut cu două zile înainte de Revelion, la un hotel de 5 stele din Poiana Brașov, locul unde finanțatorul stelist a ales să petreacă noaptea dintre ani.

Ridicat de la propria masă pentru a împrumuta un scaun din apropiere, Becali ar fi dat peste Bogdan Ionescu, nimeni altul decât tatăl a doi dintre copiii Elenei Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României. Conform Cancan, Gigi, trecut de două ori prin spatele gratiilor, l-ar fi tachinat pe " Syda": "Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare".

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Bogdan Ionescu nu s-a putut abține și, mai scrie tabloidul, ar fi sărit la gâtul lui Gigi Becali. Altercația s-a stins abia după intervenția oamenilor din jur, care au sărit imediat pentru a aplan divergențele dintre "Syda" și Becali.


Bogdan Ionescu

"Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct!"

Becali a dezmințit că ar fi fost agresat de Bogdan Ionescu și vine cu o declarație șocantă: "Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct!"

"Mă faceţi să râd, sărea Syda la mine să mă bată? I-am spus în glumă că Băsescu nu mi-a dat grațierea. Atunci el a spus nu știu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Eu îl bat cu o mână. Îl bat cu mâna lui. Cum să mă bată Syda?

I-am dat și interzis să mai stea în Poiana Braşov. A plecat şi nu a mai venit sa facă Revelionul la Teleferic, unde trebuia să îl facă. Eu, dacă îi dădeam un pumn lui Syda, îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a ridicat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu poți lovi un om care stă pe scaun", a declarat Becali, potrivit România TV.

"Locul lui e la ospiciu"

O reacție după scandalul din Poiana Brașov a venit și din partea lui Bogdan Ionescu, care îl acuză pe Becali că el a declanșat conflictul. 

"Eram în holul hotelului la bar, însoțit de o domnișoară, când domnul Becali a venit și a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să îmi adreseze afirmații calomnioase la adresa mea, la adresa familiei.

Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată! Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depășește, o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită.

Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei șapte ani de acasă m-au ținut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicție. E tarlaua maică-sii?", a spus "Syda", potrivit Spy News.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
2006391332810768
Sorin Volk  •  04 Ianuarie 2019, 11:19

mare pacat ca nu s-au tras de par ca doua *** ce sunt...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  02 Ianuarie 2019, 21:13
Postat de stelistulbrasov pe 02 Ianuarie 2019, 16:36

Gigi i-a răspuns, du-te bă Sida la Talpan:)...

Tare asta, mi-a placut :))))))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Ianuarie 2019, 20:50
Postat de albalbastru72 pe 02 Ianuarie 2019, 18:21

Respect Syda!

Eu am priceput că-l urăști pe Gigi, deși ura nu are scuze, dar ca să-l respecți pe unul ca ăla, e prea mult! Așa cum e el, Gigi întreține o familie, pe când fantele de Dorobanți trăiește și acum pe banii lui tac'su!

Vezi toate comentariile (83)
Comentează
Close