GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANGLIA

Scandalul uriaș în care este implicat David Beckham » S-ar fi folosit de UNICEF în interes personal!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristi CozmaciucJURNALISPORT - Publicat duminica, 05 februarie 2017 15:31

David Beckham, 41 de ani, este subiectul celui mai recent scandal din lumea fotbalului. Fostul mijlocaș este acuzat că ar fi folosit UNICEF în interes personal.

Beckham a fost numit cu mai mulți ani în urmă Ofițer al Ordinului Imperial Britanic, iar pentru obținerea acestei distincții, englezul avea nevoie să fi dobândit anumite realizări onorabile. Fostul fotbalist este astăzi acuzat că, pentru a-și îndeplini acest scop, s-ar fi folosit de UNICEF.

Documentele Investigației Football Leaks dezvăluie cum e-mail-ul superstarului a fost spart, hackerii urmând a sustrage anumite mail-uri pe baza cărora aceștia îl acuză că ar fi folosit UNICEF drept făgaș spre obținerea acestei prestigioase distincții.

Purtătorul de cuvânt al lui David Beckham a vorbit despre acest subiect: ”David a susținut UNICEF și multe alte organizații caritabile de-a lungul multor ani, donându-și inclusiv salariile primite ca jucător al lui PSG”.

Acesta a mai declarat că tot ceea ce se spune despre Beckham este ”bazat pe informații învechite scoase din context”, spunând și că e-mail-urile respective ar fi fost ”piratate și falsificate” și vorbind despre o ”imagine în mod deliberat incorectă a situației”.

surse: 20minutes.fr, gala.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează