GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ELVEȚIA

Sepp Blatter, în spital, în stare gravă! Reacția familiei

Sepp Blatter
foto: Guliver/Getty Images
Sepp Blatter foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 12:17 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 12:26

Fostul președinte FIFA, Sepp Blatter, în vârstă de 84 de ani, a fost internat. „Viața sa nu este însă în pericol”, a precizat cotidianul Blick.

Timp de 17 ani și jumătate a fost Sepp Blatter președintele FIFA, după ce lucrase aproape un sfert de secol ca director tehnic (1975-1981) și secretar general al forului mondial (1981-1998). 

Sepp Blatter, în spital, în stare gravă

Îndepărtat în decembrie 2015, în urma scandalului de corupție, oficialul elvețian este acum într-un moment critic, la 84 de ani. Cotidianul Blick a anunțat că Blatter a fost internat, fiind în stare gravă, dar „viața sa nu este în pericol”.

Fiica sa, Corinne Andenmatten, a confirmat pentru Blick: „Tatăl meu este în spital. Începe să-și revină, însă are nevoie de timp și de liniște”. Nu a dorit să dezvăluie cauza internării lui Sepp Blatter. 

Acuzații de corupție contra lui Sepp Blatter și a lui Michel Platini, în «FIFAgate»!

Presa internațională a scris la finalul lui noiembrie 2020 că Sepp Blatter și Michel Platini, cei doi foști înalți oficiali ai fotbalului mondial, sunt cercetați din nou pentru „escrocherie și abuz de încredere” de Parchetul elvețian.

Parchetul elvețian a decis să deschidă front mai larg în ancheta asupra lui Michel Platini și Sepp Blatter, anunță Le Monde și Mediapart. În atenția procurorilor este tot afacerea plății frauduloase de 2 milioane de franci elvețieni (1,8 milioane euro) făcută lui Platini în 2011 de către FIFA. Fostul președinte al FIFA este cercetat sub suspiciunea de "escrocherie, abuz de încredere și gestiune neloială". Din cauza acestor fapte, cei doi și-au terminat carierele la vârful FIFA și UEFA în 2015.

Citește și alte știri:

Dennis Man în Serie A? Un club care mai are un jucător român e cu ochii pe fotbalistul de la FCSB

Vedeta de la FCSB a dat lovitura cu noul contract! A încasat și o primă uriașă: „Pentru apartament!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează