INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Dennis Man în Serie A? Un club care mai are un jucător român e cu ochii pe fotbalistul de la FCSB

Dennis Man
foto: Raed Krishan/GSP
Dennis Man foto: Raed Krishan/GSP

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 11:37 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 11:55

Parma îl urmărește în această perioadă pe Dennis Man, cel mai bun fotbalist din Liga 1. Site-ul italian Tuttomercatoweb susține că „transferul unei extreme care să crească viteza pe bandă e prioritară”. Directorul sportiv Marcello Carli e interesat de Man.

Ales fotbalistul anului în ancheta Gazetei Sporturilor, Dennis Man are cel mai bun sezon al carierei. La 22 de ani, atacantul lui FCSB a înscris 15 goluri și a pasat decisiv de 7 ori în 16 meciuri jucate în Liga 1 și preliminariile Europa League.

Parma caută înlocuitor pentru Gervinho. Man e obiectivul

După FC Krasnodar, și Parma ar fi interesată de el. Conform Tuttomercatoweb, care preia știrea dată de TvParma, directorul sportiv al clubului emilian, Marcello Carli, se gândește la Man. „Transferul unei extreme capabile să-l înlocuiască pe Gervinho (n.r. internațional ivorian, 33 de ani, absent la ultimele trei meciuri de Serie A, fiind accidentat) și să mărească viteza pe bandă este prioritară la Parma. Românul ar putea fi o idee. Man a fost și în atenția Fiorentinei”, a notat Tuttomercatoweb, care a greșit însă poza fotbalistului. În imaginea sa apare Darius Olaru.

Dennis Man în Serie A? Un club care mai are un jucător român e cu ochii pe fotbalistul de la FCSB
Tuttomercatoweb a greșit poza, confundându-l pe Man cu Olaru

Parma a plătit 8,5 milioane pentru Mihăilă

Patronul FCSB, Gigi Becali, cere 14 milioane de euro, dar e dificil de crezut că Parma va plăti această sumă, chiar dacă gruparea galben-albastră este deținută din vară de miliardarul american Kyle Kraus. Anul trecut, Parma l-a achiziționat pe Valentin Mihăilă, cumpărat de la Craiova cu 8,5 milioane de euro.

Parma a schimbat antrenorul

Echipa trece acum printr-o perioadă foarte dificilă. După patru eșecuri consecutive, a ajuns pe locul 18 (retrogradabil) în Serie A, antrenorul Fabio Liverani fiind concediat și înlocuit cu Roberto D'Aversa, întors la club după ce fusese demis în august 2020. 

22 de goluria influențat decisiv Dennis Man în 16 partide jucate în acest sezon la FCSB (15 reușite și 7 assisturi)

Citește și alte știri:

FCSB. După Xavi și Mbappe, Gigi Becali l-a găsit și pe noul Hagi : „Eu zic că va fi al doilea geniu în România, după Gică”

Jucătorii lui Dinamo nu mai rezistă și trec la amenințări: „Ne-am săturat!” + ce le-a propus conducerea

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
111855873007282
Un Timisorean  •  09 Ianuarie 2021, 07:27

Bai hahalelelor, numai prin Italia nu-l mai vinduserati. Saracu copil, o sa faca cu capu, iar voi zvonacilor o sa-l aveti pe constiinta.

andrei_pepenel
andrei_pepenel  •  08 Ianuarie 2021, 22:19

.

875360749272795
Costi Corabu  •  08 Ianuarie 2021, 15:41

Mai fraților, l-ați transferat pe bietul prințișor, de a amețit săracul.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează