GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Show neașteptat în studioul GSP! Numerele de magie care l-au șocat pe Ovidiu Ioanițoaia. Robert Tudor, invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, ora 20:00

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 12:13 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 14:08

Ediție specială în această săptămână la „Prietenii lui Ovidiu”. Miercuri, de la ora 20:00, Ovidiu Ioanițoaia iese din tensiunea subiectelor despre sport și abordează o ediție mai relaxată, alături de un invitat-surpriză: magicianul Robert Tudor.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Robert Tudor a făcut caiac-canoe în școala generală, apoi s-a apucat de box în liceu. Odată intrat la facultate a descoperit magia, iar azi e unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți magicieni din România, numerele sale strângând milioane de vizualizări pe conturile de social-media.

Pe lângă povești de pe stadioanele din România și întâlniri cu fotbaliști celebri, Robert a venit în platoul Gazetei Sporturilor cu numere speciale de magie, gândite pentru o emisiune sportivă. Nu ratați o ediție specială, care vă va aduce zâmbetul pe buze.

Citește și:

VIDEO. Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”

EXCLUSIV Comedie cu Nicolae Mitea la Ajax: „Bre nea Giovanni, vreau să-ți spun... Nu știam ce înseamnă «exit»... Bre!!!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează