DIVERSE  ·  METROSPORT

Simona Halep, petrecere de Revelion alături de iubitul ei » Mesajul transmis de sportiva noastră

Miercuri, 01 Ianuarie, 13:05

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) a petrecut seara de Revelion într-un club din București, alături de Toni Iuruc, iubitul ei, dar și de fratele Nicolae, împreună cu partenera acestuia.

Un an nou fericit tuturor”, este prima postare a Simonei din 2020.

Cel mai important moment al anului pentru halep

Simona a analizat anul 2019 și a vorbit despre cel mai important meci, finala câștigată la Wimbledon contra Serenei Williams, 6-2, 6-2. 

„Nu a fost un an constant din punct de vedere fizic. Am fost un pic obosită după 6 ani în top și a fost greu să gestionez această oboseală. Dar îl pun pe primul loc pentru că am câştigat Wimbledon! Nu mi-am imaginat vreodată că pot câştiga acest turneu pentru că iarba este o suprafaţă dificilă. Noi nu avem teren de iarbă în ţară şi nu ne-am putut antrena, să învăţăm jocul. 
 

Dar am avut antrenori foarte buni și m-au ajutat să ajung să simt jocul pe iarbă și să ştiu ce am de făcut. A fost greu meci de meci, dar finala a fost dumnezeiască! M-a uns pe suflet să arăt că pot juca un tenis excepţional pe iarbă- Simona Halep

VEZI ȘI:

Bianca Andreescu surprinde » Un meci aparent banal i-a schimbat cariera: „Atunci mi-am dat seama”Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (1)

Carlos Mendoza  •  02 Ianuarie 2020, 00:08

Simona își dorește de 28 de ani să vină Moșul...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1