GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUNUNIE

Simona Halep, pregătită de cununia civilă cu Toni Iuruc » Anunțul făcut de tatăl sportivei

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 11:27 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 16:24

Simona Halep și logodnicul ei, Toni Iuruc, se pregătesc de cununia civilă, anunță tatăl tenismenei, Stere Halep. Cei doi s-au logodit la începutul lunii iunie.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep pentru Antena Stars.

Simona Halep surprinde pe toată lumea la US Open: „Rar am văzut așa joc bun. Dacă trece de Svitolina, devine mare favorită”
US OPEN
Simona Halep surprinde pe toată lumea la US Open: „Rar am văzut așa joc bun. Dacă trece de Svitolina, devine mare favorită”

Stere Halep, cununie civilă cu Toni Iuruc

Evenimentul ar urma să se desfășoare pe 15 septembrie, după ce Simona revine de la US Open. Întrebat despre cununia religioasă, Stere Halep a refuzat să dea o dată exactă: „Nu știm încă, deocamdată vom vedea. Să vedem cum se procedează.

Întrebat despre relația sa cu Toni Iuruc, Stere a mărturisit: „Păi, cum să mă înțeleg? Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, și SImona e ok, totul îi merge foarte bine”.

Simona, în optimi la US Open

Halep s-a calificat în optimi la Grand Slam-ul american, după ce a învins-o pe Elena Rybakina, scor 7-6(11), 4-6, 6-3.

Elena Rybakina și-a etalat toate atuurile încă din primele game-uri. Simona Halep a început ezitant, a cedat primele trei game-uri, sub forța loviturilor de forehand ale adversarei, apoi a revenit, pas cu pas, impunându-și stilul. 

Chiar dacă nu a mai produs servicii nereturnabile, Halep a fost din nou la cote înalte cu arma remarcată de Mats Wilander și de Cristian Tudor Popescu. Procentajul punctelor jucate cu prima minge depășea 70% după jumătatea primului set.

Simona Halep, victorie fabuloasă cu Rybakina la US Open

Finalul actului a fost unul dramatic. Simona a salvat o minge de set a adversarei la scorul de 4-5, a împins disputa în tie-break și a pornit ca din tun. A ratat 4 mingi consecutive de set, dar și-a păstrat cumpătul. La scorul de 6-6 a avut loc un raliu epuizant. 

Simona a scos întreg arsenalul, a lovit cu forehand-ul în lung de linie, apoi a închis cu lovitura semnătură, un backhand în lung de linie plasat perfect. Totul s-a încheiat cu o dublă greșeală a Elenei Rybakina. Actul secund a avut o desfășurare identică până într-un punct. 

Rybakina a condus cu 3-0, dar Halep nu a făcut rabat de la planul tactic inițial. Cele două jucătoare au avut nevoie și de intervenția terapeutului, la scorul de 3-2. Kazaha a acuzat probleme la glezna stângă, iar Simona la umărul drept.

Citește alte știri de actualitate:

Simona Halep a scăpat de Osaka, dar traseul rămâne infernal! Cum arată drumul până la finala de la US Open

Meciul anului? Stefanos Tsitsipas, eliminat de la US Open de „urmașul lui Nadal”, după un „thriller” de peste 4 ore încheiat în tie-break-ul decisivului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
boo123
boo123  •  05 Septembrie 2021, 12:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

21lva
21lva  •  04 Septembrie 2021, 13:54

"Vor veni doar rudele și familia" bine, măi Stere

knuty
knuty  •  04 Septembrie 2021, 13:33

Iuruc asta arata ca unul de 55 ani!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează