GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SĂNĂTATE

Cum se simte Ilie Năstase după infectarea cu COVID-19 » Soția e uimită: „Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut”

Ilie și Ioana Năstase // foto: Facebook @ Ioana Nastase
Ilie și Ioana Năstase // foto: Facebook @ Ioana Nastase

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2021 16:53 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 17:04

Ioana Năstase (46 de ani), soția lui Ilie Năstase (75), susține că fostul mare jucător de tenis se află într-o formă fizică de invidiat după ce a trecut peste infectarea cu COVID-19.

La aproximativ 3 săptămâni după ce a fost externat din spitalul „Matei Balș”, unde fusese internat din cauza infectării cu COVID-19, Ilie Năstase petrece Sărbătorile alături de soția sa, într-un loc de vis.

Ioana Năstase: „Ilie e mai bine decât înainte, taie și cară lemne toată ziua”

Ioana și Ilie se află în zona Bucovinei, unde fostul jucător de tenis își răsfață soția. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat recent, Năstase dă dovadă de vigoare, după cum povestește chiar soția sa pentru Click:

„Ilie e mai bine decât înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă. 

Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”.

Soții Năstase petrec Sărbătorile în Gura Humorului: „Vom face și Revelionul aici, stăm până în ianuarie. Suntem doar noi doi, fratele meu și soția lui. E idilic aici, un loc deosebit, de vis, cum nu am mai văzut de mult. Suntem într-un loc de poveste, la o căsuță, cu saună și jacuzzi, și tot confortul. 

Eu îmi planific în fiecare an unde voi face Sărbătorile și anul acesta mi-am dorit să stau să mă relxez într-o cabană la munte, în pijamale, eu și cu familia mea”, spune Ioana.

Mă simt bine. Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am avut o formă ușoară a bolii și plămânii mei sunt în regulă. Am avut o anume medicamentație, pe durata internării, și asta m-a ajutat. Dar nu am avut febră. Nici acum și nici atunci. Ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. 

Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că, dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. 

- Ilie Năstase, pe 8 decembrie, pentru impact

Citește și: 

GALERIE FOTO: Din Sao Paulo în Maldive » Destinațiile preferate de sportivii de la noi și din străinătate cu ocazia Sărbătorilor

Gabriela Ruse, fotografii hot din vacanță, în brațele iubitului misterios

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1618241801598332
Catalin Tutuman  •  28 Decembrie 2021, 14:33

pentru asta aveti tratamente !!!….pentru oamenii de rand nu aveti….vine ziua in care platiti toti de la ala mic pana la ala mare…***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează