GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STIREA 5 / LAZIO - DINAMO, AZI, 21:45, PRIMA TV

Steaua e favorita, Dinamo nu

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2007 00:00

Preliminarii Liga Campionilor
Steaua e favorita la casele de pariuri, care ii acorda cota 1.80 pentru meciul de miine. Bielorusii au cota 4.25 pentru victorie, iar un rezultat de egalitate e cotat cu 3.25. Dinamo pleaca cu sansa a doua, avind cota 6.75 pentru o victorie, iar Lazio - 1.50, in timp ce un eventual rezultat de egalitate are cota 3.50. (Cote de la Gamebookers).

Lazio - Dinamo
Un gol marcat de bucuresteni e cotat in mod surprinzator doar cu 1.55, in ciuda faptului ca lazialii sint priviti drept mari favoriti, ceea ce ne lasa sa intelegem ca eficacitatea atacantilor campioanei este recunoscuta si de catre cei de la casele de pariuri care iau in calcul o posibila reusita a lui Dinamo. Daca Dinamo inscrie prima, cei care au mizat pe aceasta varianta se vor bucura de o cota foarte buna (2.90). Pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, Lazio are cota 1.25, iar bucurestenii au cota 3.50.

BATE Borisov - Steaua
O victorie la zero a Stelei are cota 2.58, un gol marcat pe terenul celor de la BATE fiind cotat cu 1.13, semn ca agentiile de pariuri considera aceasta varianta foarte probabila. Tot un semn ca romanii sint favoriti indiscutabili este si cota pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor: 1.20 pentru Steaua si 4.00 pentru BATE.

Steaua, a 30-a sansa la cistigarea trofeului
Casa de pariuri Gamebookers considera ca formatia romana are a 30-a sansa la cistigarea Ligii Campionilor, oferind cota 201 pentru cei ce doresc sa parieze pe echipa lui Gica Hagi, in timp ce Dinamo are a 35-a sansa, avind cota 301. Principala favorita este Barcelona (cota 5.00), urmata de Chelsea (7.00) si Manchester Utd (8.00).

Preliminarii Cupa UEFA
CFR Cluj e favorita in intilnirea cu Anorthosis Famagusta (1.40 - 4.20 - 5.70), iar Otelul Galati porneste cu sansa a doua in deplasarea de la Lokomotiv Sofia (1.70 - 3.50 - 3.90) - cote de la Bwin.

Manchester Utd e favorita in Anglia
Man. Utd. si Chelsea sint favorite la titlu in Anglia (cota 2.50), urmate de Liverpool (5.00), Arsenal (9.00) si Tottenham (67.00), iar Derby County, Wigan, Birmingham si Fulham sint principalele candidate la retrogradare in opinia agentiilor de pariuri. (Cote de la Gamebookers - pentru mai multe detalii intrati pe site-ul www.pariori.ro)

Inter e favorita in Italia
Gamebookers considera ca Inter Milano este favorita la cistigarea unui nou titlu in Serie A, avind cota 2.25 si fiind urmata de Milan - cota 2.60 si Juventus - cota 5.00. Catania, Siena, Cagliari si Reggina sint principalele candidate la retrogradare.

Barcelona cotata cu prima sansa
Dupa ce a ratat titlul sezonul trecut, echipa lui Frank Rijkaard este vazuta drept favorita la cistigarea campionatului - cota 1.70. Barcelona este urmata de eterna rivala, Real Madrid, cota 2.50, Sevilla, cota 9.00 si Valencia, cota 11.00, iar Murcia, Almeria, Valladolid si Levante sint principalele candidate la retrogradare.

Pariuri speciale
Casa de pariuri Gamebookers va ofera posibilitatea efectuarii unor pariuri speciale:
Roy Keane va fi numit "Antrenorul anului" in Premier League si ii va lua locul lui sir Alex Ferguson la Manchester United pina la finalul sezonului - cota 67.00
Michael Chopra va deveni golgeterul sezonului in Anglia - cota 51.00
Man United pierde inainte de meciul cu Chelsea - 2.10
Chelsea pierde inainte de meciul cu Man United - 1.83

Intra acum pe www.pariori.ro pentru a afla mai multe despre pariurile online si pentru
a citi pronosticurile zilei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează