DIVERSE  ·  MTS

Sub Textila Prejmer, Petrolul Țicleni și Forestierul Stâlpeni » Cum a decurs cariera de jucător a noului ministru al Tineretului și Sportului

Constantin Bogdan Matei, 38 de ani, e senator din decembrie 2016
Constantin Bogdan Matei, 38 de ani, e senator din decembrie 2016

Articol de — Marti, 20 Noiembrie 2018, 15:11

Constantin Bogdan Matei,noul ministru al Sportului, spune că a fost fotbalist la Universitatea Sibiu, "lanternă" în eșalonul terț la începutul anilor 2000.

Remanierea Guvernului de luni i-a fost fatală Ioanei Bran. Fostul Ministru al Tineretului și Sportului a fost înlocuit de un nume nou. PSD-istul Constantin Bogdan Matei, senator de Vâlcea și profesor de educație fizică și sport, a fost numit în locul acesteia.

"Am început să joc fotbal de la 12 ani şi am activat, în facultate, la echipa Universitatea Sibiu, care evolua atunci în Liga a 3-a. Dar am ajuns să antrenez copii pentru că asta mi-am dorit cel mai mult, iubesc să antrenez copii de la grupe foarte mici", menționa noul ministru pentru evenimentvalcean.ro acum doi ani.

Sub Stâlpeni

Formația Universitatea Sibiu a prins două sezoane la nivelul ligii a treia la începutul anilor 2000, când Matei era la facultate. În 2000, a terminat pe ultimul loc seria a V-a, 18, cu numai 24 de puncte. Cu 13 mai puține decât penultimul loc, Rapid Brașov!

A fost în spatele unor grupări precum Textila Prejmer, Petrolul Țicleni ori Forestierul Stâlpeni și la aproape 60 de lungimi în spatele liderului Pandurii. Apoi, în 2003-'04, echipa sibiană, tot pe ultimul loc, a strâns numai 22 puncte. 

Încurcat de Hammurabi :)

La începutul mandatului de parlamentar, Matei a fost autorul unei gafe penibile. Adevarul.ro a dezvăluit că social-democratul a crezut că pe masa aleşilor va ajunge la vot şi Codul lui Hammurabi, adică o serie de legi de acum 3.700 ani!

Întrebat de un reporter de la Antena 1 dacă "știţi că există un pachet de legi al lui Hammurabi care nu a fost votat de Parlamentul anterior, ce veţi face când va veni proiectul de lege în Parlament?", Matei a replicat: "Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem".

10 lunia rezistat Ioana Bran la MTS, ea fiind numită după Marius Dunca (ianuarie 2017- ianuarie 2018), Elisabeta Lipă (noiembrie 2015 - ianuarie 2017) și Gabriela Szabo (martie 2014 - noiembrie 2015)

Noul ministru al Tineretului și Sportului, gafă URIAȘĂ în prima zi » Ce a răspuns la o întrebare despre Codul lui Hammurabi :)

Ioana Bran a fost remaniată din fruntea Ministerului Tineretului și Sportului » Locul i-a fost luat de un fost fotbalist!Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (1)

mioriticul  •  20 Noiembrie 2018, 23:32

Da mai Lutache, de acord cu tine ca asta-i pesedist ajuns ministru in timp ce n-are nici macar stofa de greenkeeper ptr gazonul de fotbal. Dar cum stam noi, jesepistitii cu geografia? De Braila ai auzit? Da de Moldova?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1