GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MTS

Sub Textila Prejmer, Petrolul Țicleni și Forestierul Stâlpeni » Cum a decurs cariera de jucător a noului ministru al Tineretului și Sportului

Constantin Bogdan Matei, 38 de ani, e senator din decembrie 2016
Constantin Bogdan Matei, 38 de ani, e senator din decembrie 2016

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 15:11

Constantin Bogdan Matei,noul ministru al Sportului, spune că a fost fotbalist la Universitatea Sibiu, "lanternă" în eșalonul terț la începutul anilor 2000.

Remanierea Guvernului de luni i-a fost fatală Ioanei Bran. Fostul Ministru al Tineretului și Sportului a fost înlocuit de un nume nou. PSD-istul Constantin Bogdan Matei, senator de Vâlcea și profesor de educație fizică și sport, a fost numit în locul acesteia.

"Am început să joc fotbal de la 12 ani şi am activat, în facultate, la echipa Universitatea Sibiu, care evolua atunci în Liga a 3-a. Dar am ajuns să antrenez copii pentru că asta mi-am dorit cel mai mult, iubesc să antrenez copii de la grupe foarte mici", menționa noul ministru pentru evenimentvalcean.ro acum doi ani.

Sub Stâlpeni

Formația Universitatea Sibiu a prins două sezoane la nivelul ligii a treia la începutul anilor 2000, când Matei era la facultate. În 2000, a terminat pe ultimul loc seria a V-a, 18, cu numai 24 de puncte. Cu 13 mai puține decât penultimul loc, Rapid Brașov!

A fost în spatele unor grupări precum Textila Prejmer, Petrolul Țicleni ori Forestierul Stâlpeni și la aproape 60 de lungimi în spatele liderului Pandurii. Apoi, în 2003-'04, echipa sibiană, tot pe ultimul loc, a strâns numai 22 puncte. 

Încurcat de Hammurabi :)

La începutul mandatului de parlamentar, Matei a fost autorul unei gafe penibile. Adevarul.ro a dezvăluit că social-democratul a crezut că pe masa aleşilor va ajunge la vot şi Codul lui Hammurabi, adică o serie de legi de acum 3.700 ani!

Întrebat de un reporter de la Antena 1 dacă "știţi că există un pachet de legi al lui Hammurabi care nu a fost votat de Parlamentul anterior, ce veţi face când va veni proiectul de lege în Parlament?", Matei a replicat: "Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem".

10 lunia rezistat Ioana Bran la MTS, ea fiind numită după Marius Dunca (ianuarie 2017- ianuarie 2018), Elisabeta Lipă (noiembrie 2015 - ianuarie 2017) și Gabriela Szabo (martie 2014 - noiembrie 2015)

Noul ministru al Tineretului și Sportului, gafă URIAȘĂ în prima zi » Ce a răspuns la o întrebare despre Codul lui Hammurabi :)

Ioana Bran a fost remaniată din fruntea Ministerului Tineretului și Sportului » Locul i-a fost luat de un fost fotbalist!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  20 Noiembrie 2018, 23:32

Da mai Lutache, de acord cu tine ca asta-i pesedist ajuns ministru in timp ce n-are nici macar stofa de greenkeeper ptr gazonul de fotbal. Dar cum stam noi, jesepistitii cu geografia? De Braila ai auzit? Da de Moldova?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează