GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  K1

Succes neașteptat pentru lumea K-1! Scorpionul Roșu Ignashov, răpus de un român

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 11:55

Luptătorul român Valentin Bordianu a reușit una dintre cele mai mari surprize ale anului în lumea K-1 după ce l-a răpus aseară, la Moscova, pe legendarul Alexey "Scorpionul Roșu" Ignashov.

Bordianu (32 de ani) a dominat total confruntarea cu cel care are în palmares patru titluri de campion mondial de muay thai și trei pe reguli de kickboxing, iar la finalul celor trei runde, toți arbitrii judecători l-au dat învingător pe luptătorul român.

Duelul dintre Bordianu, cunoscut ca bodyguardul lui Mike Tyson, după ce l-a păzit pe fostul campion din box la București, și Ignashov a avut loc la una dintre cele mai luxoase zone din Moscova, în complexul Crocus, și a fost unul dintre cele 6 meciuri ale galei Zhara Fight.

Peste 3.000 de spectatori au fost prezenți, printre care și Stevan Seagal, președintele organizației, dar și faimosul cântăreț și om de afaceri Emin Agalarov. În cadrul galei au mai luptat nume precum Zabit Samedov, Sergey Kharitonov, Freddy Kemayo și Artem Levin.

„Sunt conștient că toată lumea m-a privit ca pe un sportiv fără vreo șansă să câștige. Trebuie să recunosc că Ignashov este idolul meu, este unul dintre sportivii datorită cărora am început acest sport, însă acolo în ring totul a fost diferit. M-am concentrat pe ceea ce am de făcut, nu pe cine întâlnesc, cred că acolo s-a făcut diferența”, a spus Bordianu imediat după victoria împotriva celui care de-a lungul timpului i-a învins pe Semmy Schilt, Badr Hari sau Peter Aerts.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close