GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

SUPERFOTO Lora e dependentă de sală "Sportivii sunt nişte eroi care își depășesc constant limitele"

Lora e urmărită de peste 2 milioane de persoane pe Facebook FOTO Tiberiu Arsene +4   FOTO
Lora e urmărită de peste 2 milioane de persoane pe Facebook FOTO Tiberiu Arsene

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2018 09:00

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, merge des la sală chiar și după miezul nopții și recunoaște să are un antrenor personal care "nu mă lasă să mă plictisesc".

"Muncă, ambiție, plăcere, rezultate. Spor la sport!". Acesta este mesajul cu care Lora, cântăreaţă, compozitoare și vedetă de televiziune își îndeamnă prietenii de pe rețelele de socializare.

În vârstă de 35 de ani, artista născută la Vaslui e dependentă de sală și merge foarte des, având un mare avantaj!

"Sala la care sunt abonată are program non-stop și este în clădirea în care locuiesc. După o zi plină, ador să cobor la piscină și la saună chiar și la ora 2 noaptea. N-am nicio problemă să fac asta atât de târziu! Am și un antrenor personal, numele lui este Adam Tavi și este un fost jucător de polo. Tavi are grijă să îmi facă circuite în așa fel încât să nu mă plictisesc. Cam asta ar fi principala mea problemă la sală, dar compensez cu faptul că îmi duc la bun sfârșit antrenamentele fără să mă plâng prea tare", spune Lora.

"Merg des pe stadion"

După trei luni pe care le-a petrecut în Asia, la emisiunea organizată de Antena 1, Laura și-a reluat programul ei obișnuit: repetiții, înregistrări de piese și multe concerte. Chiar și așa, își face timp pentru sport: "Sunt o fire activă și ador să mă plimb cu bicicleta, cu rolele și să joc tenis. Mai nou îmi doresc să merg la squash, am văzut că este un sport în dezvoltare și vreau să încerc și eu. Din păcate, se mai întâmplă să mă lupt cu dorința de a sta pe canapeaua mea confortabilă cu ochii în seriale".

Prinsă cu concertele și apariții media, Lora chiar iubește sportul și merge pe stadion. "De câte ori am ocazia, merg la meciuri chiar dacă nu joacă echipele mele preferate. Merg pentru atmosferă, pentru competiție și pentru a mă deconecta. Ultima dată am fost, recent, la meciul CSA Steaua - Rapid de pe Arena Națională", spune artista.

"Am învățat multe de la sportivi"

Lora face și-o dezvăluire special pentru cititorii Gazetei: "Apreciez toți sportivii pentru munca lor, pentru sacrificiile pe care le fac, pentru determinare. De la sportivi am învățat că momentul în care simți că nu mai poți este momentul în care trebuie să lupți cel mai tare, asta face diferența între pasiune și performanță! Sportivii sunt nişte eroi care își depășesc constant limitele. Pentru a fi sportiv în România, de cele mai multe ori motivația vine din iubirea față de sport, și nu din potențialele câștiguri materiale".

"Încerc să evit mâncărurile grele, prăjelile, combinațiile de pâine cu cartofi și sosuri grase. Suc beau extrem de rar pentru că iubesc să beau apă. Dar mi-e imposibil să rezist la mirosul de cartofi prăjiţi cu ochiuri"
Lora, artistă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
cneius
cneius  •  20 Mai 2018, 12:22

De citit citeste ceva in putinul timp liber care il mai are ? Si nu ma refer la reviste....

ando89
ando89  •  20 Mai 2018, 12:17

Din păcate este dependentă de kitsch. Arată bine, dar mi-ar place să tacă. Oricum n-are corzi vocale:))

cluj_cluj
cluj_cluj  •  20 Mai 2018, 12:05

La toate "divele" astea de mahala, le-ar trebui si un pic de minte pe langa silicoane...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează