GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Suporterul Dan Negru: „Am luat mai multe cafteli pe stadioane. Când venea Dinamo, era măcel!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 13:17

Prezentatorul TV Dan Negru a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live, unde a povestit mai multe întâmplări trăite ca suporter pe stadioane.

Dan Negru este născut în Timișoara, iar inevitabil a fost și este un suporter al lui Poli. Totodată, Steaua este a doua echipă din România pe care omul de Antena 1 o îndrăgește, iar din străinatate, Liverpool. În direct la GSP Live, Negru a mărturisit că a fost implicat în mai multe altercații când mergea la meciuri. 

„Am luat mai multe cafteli pe stadioane, primele le-am luat la Poli – Dinamo. E mult spus cafteli, pentru că fugeam. Cam în jur de anul ‘88 se întâmpla asta. Eram puști, mergeam la meci și copiii întotdeauna cască gura unde sunt ăștia mai mari. M-am trezit odată în zona Calea Girocului, pe strada Naturii, îți dai seama că o țin minte, mi-a rămas în cap, și a început o bătaie mare. A intervenit miliția imediat, dar a fost... când juca Dinamo, la Timișoara era măcel!

Timișoara mocnea încă de pe atunci, Ceaușescu băga foarte mulți bani în zonă. Timișoara nu a fost o zonă a țării care să trăiască din restricții. Acolo era cel mai mare institut de carne, era aproape de mâncare, de Iugoslavia. Era o deschidere”.  

VIDEO Dan Negru vorbește despre bătăile de la Timișoara

„Țin cu Steaua datorită lui Duckadam, Balint, Belodedici. Țin cu Steaua ca și toată generația mea de altfel, noi cei 40+ suntem steliști. Echipa aia de aur este motivul pentru care sunt atâția steliști. Tata a fost antrenor de fotbal, la o echipă mică de județ, dar a fost. Am crescut cu fotbalul în casă, am rămas mult atașat de fotbal. În primii mei ani de presă am lucrat la Radio Timișoara și întotdeauna m-am uitat cu jind la colegii mei de pe sport” - Dan Negru

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Episod antologic cu Dan Negru și legende din sportul românesc: „Era în direct când a zis «Bagă tare, bă coițe!». În clipa aia, s-a rupt tribuna!”

Ce-l enervează pe Dan Negru când vine vorba despre Hagi: „De ce «Gică»? Chiar nu înțeleg!” + ce s-a întâmplat pe teren când au fost coechipieri: „Mi-a zis asta la un corner”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
hhannibal
hhannibal  •  17 Aprilie 2020, 23:39

Ce s-au oparit rinistii!:)))

creeperno999
creeperno999  •  17 Aprilie 2020, 23:03

Timisorean fals ii asta :))

4356954200997234
Daniel Costin Zica  •  17 Aprilie 2020, 22:14

Si eu sunt 40 plus si tin Cu Dinamo, si mai cunosc inca 50. Daca tii cu Timisoara, atunci tine! Dar nu...! Stai ca tin si cu aia si cu aia... *** Dan Negru asta. Doar Dinamo Bucuresti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează