GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR ROMÂNIA

SURVIVOR ROMÂNIA // Un fotbalist și o gimnastă, pe lista participanților de la Survivor » Mihai Onicaș și Asiana Peng sunt gata de acțiune: „O oportunitate unică”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 12:19

Show-ul Survivor revine în România, iar pe lista participanților se află și două persoaje care au legături cu lumea sportului: este vorba despre fotbalistul Mihai Onicaș (29 de ani) și gimnasta Asiana Peng (19 ani) 

Show-ul de televiziune va avea loc în Republica Dominicană și va fi produs de Kanal D, iar pe lista vedetelor care vor participa se află nume precum Ruby, Elena Ionescu, Augustin Viziru sau Lino Golden, informează Pagina de Media.

Mihai Onicaș: „Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistență”

„Este o oportunitate unică de a-mi testa limitele. Totul este public, la vedere, și vreau ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă, așa cum eram când practicam sportul de performanță. 

Vreau să văd dacă pot rezista în condiții dificile. Nu îmi este teamă! Mă adaptez ușor atât la condiții grele, cât și la oameni noi. Știu să mă fac plăcut și să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistență, mai ales cea psihică”, a declarat acesta, povestea fotbalistul în decembrie, potrivit Kanal D. 
 

Mihai Onicaș are 29 de ani și este legitimat, din ianuarie 2019, la Unirea Dej, în Liga 3.  Acesta era văzut în 2010 drept unul dintre cei mai promițători mijlocași centrali din Liga 1, mulți chiar îl numeau drept înlocuitorul lui Rădoi. A fost luat de echipa roș-albastră în 2006 și a crescut la juniori, dar nu s-a impus niciodată la prima echipă. 

Asiana Peng a devenit cunoscută după conflictul cu Federația

Asiana Peng are 19 ani și a făcut la un moment dat parte din lotul olimpic al României. Născută din mamă româncă și tată chinez, ea a fost implicată într-un conflict cu Federația Română de Gimnastică. Mama gimnastei a acuzat Federația de rasism, iar Asiana s-a plâns inclusiv că antrenorii Bellu și Bitang le înfometau pe gimnaste în cantonamente.  

Ulterior, Federația a cerut despăgubiri de 100.000 de euro de la mama gimnastei, fără a avea însă sorți de izbândă. 

Pe lista participanților de la show-ul Survivor România se află și Cezar Juratoni, fratele mult mai cunoscutului pugilist Bogdan Juratoni. 

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Comedie pură: transfer cu peripeții pentru un căpitan al naționalei. “Dragoș Grigore s-a rătăcit în tren și a ajuns după 3 zile, în sandale și cu o pungă în mână”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează