GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LOVITURĂ

Tun financiar dat de Dragoș Săvulescu, fostul acționar dinamovist! Primăria București se pregătește să-i achite o sumă incredibilă

Săvulescu s-a căsătorit în decembrie 2017 cu o fostă Miss Univers Albania, Angela Martini (31 de ani), în SUA +1   FOTO
Săvulescu s-a căsătorit în decembrie 2017 cu o fostă Miss Univers Albania, Angela Martini (31 de ani), în SUA

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 18:28

Primăria Capitalei se pregătește să achiziționeze Parcul Verdi, aflat în zona Floreasca, care acum este în proprietatea a 14 persoane, printre care și  Dragoș Săvulescu (43 de ani), fostul acționar de la Dinamo.

Săvulescu a fost mandatat de grupul proprietarilor să negocieze cu municipalitatea, iar Mediafax scrie că acesta a cerut 50 de milioane de euro pentru a ceda parcul care a fost retrocedat în urmă cu câțiva ani. Consiliul General al Municipiului București va vota joi proiectul de hotărâre privind achiziționarea parcului. 

Parcul se află în zona Floreasca, între străzile Barbu Văcărescu, Giuseppe Verdi şi Gheorghe Ţițeica, și e în prezent în paragină. Proprietarii nu pot exploata terenurile, așa că tranzacția are șanse mari de reușită.

clipboard01
Captură știrile PROTV

"Având în vedere solicitarea doamnei Săvulescu Geta şi domnului Săvulescu Emil Dragoş, Comisia municipală pentru analiza şi identificarea soluţiilor pentru trecerea în propietatea Municipiului Bucureşti a terenurilor retrocedate şi amenajate ca spaţii verzi sau locuri de joacă pentru copii a analizat şi stabilit începerea procedurilor de achiziţie a şapte terenuri în suprafaţă totală de 46.088 de metri pătraţi situate în Bucureşti, ce reprezentau înaintea retrocedărilor imobilul denumit, generic, Parcul Verdi”, scrie în proiectul de hotărâre ce urmează să fie supus votului în şedinţa de joi, anunță sursa citată.

Dragoș Săvulescu s-a retras în urmă cu mai mulți ani din acționariatul lui Dinamo și s-a stabilit în America, la Los Angeles, unde în decembrie s-a căsătorit cu o fostă Miss Univers Albania (foto). 

Săvulescu a cochetat cu actoria, după ce a terminat-o cu fotbalul, jucând și în filmul "Criminal", lansat în 2016. A fost coleg de platou cu Kevin Costner și Ryan Reynolds.

Anul trecut a fost condamnat în primă instanță, alături de Radu Mazăre, la 3 ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost acuzat de atribuirea ilegală a unor terenuri. Prejudiciul din dosarul în care Borcea a fost achitat a fost calculat la 114 milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Septembrie 2018, 15:08

@baruch Deja erau case de avocatura specializate pe retrocedari!Din ce erau mai fanteziste "probele"-gen bunica a fost servitoare la boierul ...si era tanara si atragatoare si boierul...si s-a nascut mama mea,care de fapt e fata boierului...pot sa dovedesc cu...martori-deci din ce bazaconiile erau mai aberante, onorariul era mai mare,mergand pana la 80% din valoarea imobilului revendicat!Dar chestia e ca...castigau!Pentru ca judecatorii erau si ei oameni!Cand Iliescu a indraznit odata sa "murmure" fata de acest jaf,mass media"libera" l-a facut "albie de porci"- ca atenteaza la independenta justitiei si ca e obisnuit sa dea "indicatii pretioase"si "directive"!Bineinteles ca prostimea nu pricepea nimic!De parca ar fi platit poporul martzian enormele despagubiri!

davveroirl
davveroirl  •  07 Septembrie 2018, 08:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  06 Septembrie 2018, 22:48
Postat de baruch pe 06 Septembrie 2018, 20:17

tampenia cu retrocedarile "in integrum" a saracit romania. iliescu se temea sa nu fie socotit comunist, si pe urma ailalti n-au mai avut curaj sa stopeze aberatia asta. in polonia nu s-a restituit nimic, iar in ungaria doar pana la 50 mii de dolari. la noi s-au restituit si se restituie strazi intregi. si ne miram de pustii de 20 de ani care se plimba cu ferrari desi n-au muncit o ora in viata lor.

ce vorbesti. proprietatiile confiscate de comunisti trebuia returnate. felul cum s-a facut a fost gresit. mai ales "drepturile litigioase" au fost facute de hoti pentru hoti.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează