GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Un fost primar, condamnat la închisoare pentru devalizarea echipei locale

Sursa foto: acsberceni.ro
Sursa foto: acsberceni.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 23:13

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare după ce a fost găsit vinovat de devalizarea echipei din oraș, FC Caracal.

Decizia a fost pronunțată vineri seara de Tribunalul Olt și nu este definitivă, iar în același dosar au mai fost condamnați și fostul președinte al clubului, Stelian Vaselin (trei ani și jumătate de închisoare), trezorierul FC Caracal, Victor Botezatu (2 ani de închisoare cu suspendare) și fostul secretar al asociației FC Caracal, Petre Neacșu (patru luni de închisoare cu suspendare), informează Mediafax.  

Dosarul a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT în 2014 pentru nereguli la fosta echipă de fotbal, iar prejudiciul este estimat la peste 6 milioane de euro.

Primarul Gheorghe Anghel, care era și președinte al Comitetului Director al clubului din Caracal a dat avizul unor sponsorizări păguboase pentru bugetul local. Conform procurorilor, doar în 2011 au fost semnate contracte de sponsorizare în valoare de 1,3 milioane de lei.

Clubul FC Caracal a intrat în faliment în anul 2013. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează