GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

UPDATE Borcea și frații Becali au fost la ÎCCJ » A avut loc un nou termen în procesul în care sunt acuzați de dare de mită

FOTO: Marius Mărgărit +1   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2017 14:44

Azi, la Înalta Curte de Casație și Justiție a avut un nou termen în procesul "Mită pentru judecătoare". Inculpaţi sunt Cristi Borcea, Ioan şi Victor Becali, pentru dare de mită, precum şi fosta judecătoare Geanina Terceanu, pentru luare de mită.

update 15:00

Procesul s-a amânat pentru 21 noiembrie pentru că avocatul Petre Daniel, unul dintre inculpați, a declarat că nu are apărător, declarând că acesta l-a anunțat cu doar două săptămâni în urmă că renunță să-l mai apere.

Știrea inițială:

La sediul ÎCCJ s-au prezentat Ioan Becali, aflat în libertate, și au fost aduși și Victor Becali și Cristi Borcea, aflați încă în arest. În plus, este pentru prima dată când Geanina Terceanu vine la proces, până acum absentând din motive medicale.

În acest dosar, Borcea și frații Becali sunt acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, din aprilie 2009 până în mai 2012,
pentru a da pedepse mai mici în " Dosarul Transferurilor."

Magistrații au condamnat-o pe Geanina Terceanu la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Frații Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani și jumătate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
455314364870534
Alina Ana Popescu  •  10 Octombrie 2017, 23:25

Cum a ajuns avocatul GEORGE IORGOVAN in procesul de dare de mita pentru judecatoarea Terceanu? Parintii lui erau un nume mare al tarii, ce sa caute in proces penal? Nu cred asa ceva: GEORGE IORGOVAN condamnat la inchisoare, cu cazier penal?!! nu cred!!

sexilian
sexilian  •  10 Octombrie 2017, 19:30

la banii astia e putin,sunt trasi pe sfoara infractorii,merita mai multa atentie,la ani......

bufnila
bufnila  •  10 Octombrie 2017, 15:28

si pentru asta se amana peste o luna. dupa care se mai trezeste cate un judecator sa se pensioneze in mijlocul procesului, mai o amanare ca era aglomerat pe tramvai. De ce nu au pus noua data peste doua sapatamani, hai maxim o luna?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează