GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FIFAGATE

UPDATE Cădere nervoasă pentru Blatter! Șeful suspendat al FIFA s-a internat în spital » Prima reacție oficială

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2015 15:07

Sepp Blatter (79 de ani) a fost internat într-un spital din Elveția din cauza unor probleme de sănătate cauzate de stresul intens la care a fost supus în ultimele luni, relateaza eurosport.com.

15:45 

Prima declarație a lui Sepp Blatter după spitalizare: ”Inima și creierul meu sunt ok, însă corpul meu mă dezamăgește”

Știre inițială:

Șeful forului mondial acuza încă de acum o săptămînă simptome îngrijorătoare, lucru confirmat și de avocatul său. Acesta urma să se prezinte la medic pentru un control amănunțit însă se pare că starea sa s-a agravat rapid.

Blatter a suferit o cădere nervoasă și are nevoie de internare pe o perioadă de cîteva zile pentru a își putea reveni. Acesta a fost suspendat timp de 90 de zile, luna trecută pentru suspiciuni de corupție și trafic de influență.

Nume importante ale FIFA au fost reținute ca urmare a imensului scandal de corupție declanșat în această vară, în frunte cu fostul vice-președinte și mînă dreaptă a lui Blatter, Jack Warner.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Noiembrie 2015, 16:55

Gata, Mitica, s-a terminat..

plischi
plischi  •  11 Noiembrie 2015, 15:51

urit miros maruntaiele pestelui, dar tot de la cap se-mpute!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează