DIVERSE  ·  ANALIZĂ

USR prezintă „bilanțul negru” de la Ministerul Educației » Liderii politici au semnalat dezvăluirile Gazetei Sporturilor despre numirea impresarului Steriopol în rolul de consilier!

Vineri, 29 Noiembrie

USR se arată nemulțumit față de măsurile luate în Ministerul Educației, Monica Anisie, argumentând că au fost tăiate 2,08 miliarde lei la rectificare, „deși ministrul Monica Anisie spunea că ar avea nevoie de 10 miliarde în plus pentru a mișca lucrurile în Educație" și cere depolitizarea instituțiilor din domeniu.

Partidul a publicat pe Facebook un "bilanț la aproape o lună de la preluarea șefiei Ministerului Educației". Politicienii au pus pe capul listei decizia ministrului numirea lui Bogdan Steriopol. Gazeta Sporturilor a scris că un fost impresar de jucători cu zero expertiză în educație și fin al familiei Reghecampf, a ajuns consilierul Monicăi Anisia în Guvernul Orban!

"Partidul a enumerat greșelile sesizate în activitatea Ministerului: - numirea drept consilier personal al ministrului a lui Bogdan Steriopol, fost impresar și jurnalist sportiv, concediat de la un cotidian sportiv pentru că ar fi încălcat etica jurnalistică, masterand la Academia Națională de Informații «Mihai Viteazul» a SRI", au scris cei de la USR.

Steriopol a fost, în anii 2000, ziarist la publicațiile de sport, ProSport, Gazeta Sporturilor și Fanatik, după care a devenit un apropiat al familiei Reghecampf și a fost, mai întâi, un ajutor pentru Anamaria Prodan în transferul unor fotbaliști, după care a devenit chiar el agent de jucători.

A fost implicat activ pe piața transferurilor pentru multe cluburi de Liga 1 și Liga 2 și s-a axat mai mult pe filiera fotbaliștilor străini, pe care i-a adus la diverse echipe din România: Dunărea Călărași, Voluntari, Petrolul.

"Sunt aici pentru a clădi viitorul copiilor din România"

Bogdan Steriopol a comentat pentru Libertatea și GSP numirea în Ministerul Educației:

  • "Rolul meu la Ministerul Educației este de a facilita relația interministerială dintre Ministerul Educației și Ministerul Tineretului și Sportului. Ca jurnalist am avut ocazia să cunosc îndeaproape această lume a sportului, să înțeleg cum funcționează, de ce anume este nevoie pentru a face performanță și cât de important este să investim în copii și tineri"
  • "Anii de experiență în jurnalism au fost o lecție pentru mine: am învățat cât de important este să relaționezi cu cei din jurul tău, ce valoare însemnată are munca în echipă, perseverența, dorința de a fi mereu în top și multe alte aspecte care m-au ajutat să mă dezvolt"
  • "Acum, când am devenit și părinte, îmi dau seama că fără o educație adecvată, copiii noștri nu pot face performanță. Nici în sport, nici în alte domenii"
  • "Sunt aici pentru a pune umărul la clădirea viitorului copiilor din România. Știu unde sunt lipsuri și vreau să găsim soluții să reparăm sistemul"
  • "Pe mine nu aspectul financiar m-a convins să accept această funcție, aici nu se plătește mult mai bine decât în presa scrisă. Mi-am dat seama că trebuie să acționez, că nu mai trebuie să aștept de la alții răspunsurile pe care eu le am deja"

Guvernul PNL șochează: Bogdan Steriopol, fost impresar în fotbal, actual consilier al ministrului educației! I-a urat „La mulţi ani în puşcărie” lui Mihai StoicaCTP, reacție acidă la adresa Gabrielei Firea: 'Când a spus că taie bani de la Catedrala ‘Mântuielii’, vrea să...'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Handbal F

CSM Bacău-CS HC Buzău

TVR 2
13:00 Fotbal, La Liga

Getafe - Valladolid

Digi 2, Telekom 1, Look Sport
13:30 Fotbal, Serie A

Verona - Torino

Digi 3, Telekom 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Sandhausen - Hamburger

Digi 4
15:00 Fotbal, La Liga

Celta Vigo - Mallorca

Digi 2, Telekom 1
16:00 Fotbal, Serie A

Juventus - Udinese

Digi 1, Telekom 2, Look Sport
16:00 Fotbal, Serie A

Milan - Sassuolo

Digi 3
16:00 Fotbal, Premier League

Man. United - Everton

Eurosport
16:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Borussia Monchengladbach

Digi 4
17:00 Fotbal, La Liga

Espanyol - Betis

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

Chindia Târgoviște - Hermannstadt

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
18:30 Fotbal, Premier League

Arsenal - Man. City

Eurosport
19:00 Fotbal, Serie A

Roma - SPAL

Digi 3, Telekom 2
19:00 Fotbal, Bundesliga

Schalke - Frankfurt

Digi 4
19:30 Fotbal, La Liga

Sevilla - Villarreal

Digi 2
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Fiorentina - Inter

Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga

Valencia - Real Madrid

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Ligue 1

Saint-Etienne - PSG

Digi 4
22:30 Baschet, NBA

New Orleans - Orlando

Telekom 2
Program TV complet

Liga 1