GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SCANDAL

Vadim îl face praf pe selecţionerul României. "Piţurcă, eşti o ruşine, nu eşti bărbat!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 14:54

Corneliu Vadim Tudor nu rămîne indiferent faţă de cazul care îi are în prim-plan de Victor Piţurcă şi pe fosta balerină, Victoria Blochina.

Europarlamentarul a izbucnit, în direct, atunci cînd a aflat că selecţionerul refuză să-şi recunoască fiul rezultat din relaţia cu dansatoarea.

”E jenant pentru Piţurcă ce se întîmplă. E ruşinos acest caz. Eşti o ruşine, Piţurcă! Nu eşti bărbat! Nu se poate să faci aşa ceva. Ai făcut un copil. Ţi-a plăcut, v-aţi iubit. Tu nu te gîndeşti că acest copil va trăi într-o junglă”, a declarat Vadim Tudor.

”El joacă barbut pe sume enorme şi poate copilul nu are de o portocală. E cel mai urît exemplu pe care l-a dat un sportiv romîn pînă acum”, a concluzionat politicianul la Antena 2.

Judecătoria Buftea a decis că Victor Piţurcă este părintele lui Edan, fiul fostei sale amante Victoria Blochina, şi a menţionat că selecţioreul României va trebui să plătească o pensie alimentară lunară de aproximativ 40 000 lei.

(Valentin Melci)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
salaaurel
salaaurel  •  14 Februarie 2013, 17:48

Dreptate ai Maestre Vadim ,barbugiul tot barbugiul rămâne lipsa mare de educație coane.

darkdark
darkdark  •  14 Februarie 2013, 15:02

Un gunoi judeca alt gunoi ... Vadime sunt mii de copii intradevar amarati si tu-l plangi pe al lui Piturca care are de incasat aproape 10.000 de euro pe luna ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează