DIVERSE  ·  EVENIMENT

VIDEO Boris Becker, în cârje la supervenimentul de șah de la București » Imagini cu fostul mare jucător de tenis

Articol de — Marti, 05 Noiembrie

Boris Becker (51 de ani), fost mare tenismen neamț, e prezent astăzi la București, unde face prima mutare pe tabla de șah la evenimentul Superbet Rapid & Blitz Chess, etapa a șasea de la București a celei mai importante competiții de șah din lume.  

Fostul tenismen și-a făcut apariția în complexul Stejarii Country Club în cârje, purtând o orteză la piciorul stâng. Asta nu l-a împiedicat să-și respecte promisiunea, carismaticul Becker fiind cu zâmbetul pe buze pe toată durata evenimentului.  

Printre cei care se vor înfrunta la Stejarii Country Club se numără Fabiano Caruana (SUA), numărul 2 la nivel mondial, marele rival al lui Magnus Carlsen – campionul en-titre al sportului minții, care este deja calificat cu o diferență semnificativă față de următorii clasați la finala GCT de la Londra. Cu Caruana se vor lupta și Wesley So (SUA), triplu campion național în Filipine, și Sergey Karjakin (Rusia) care deține recordul pentru cel mai tânăr câștigător al titlului de Mare Maestru, de la vârsta de 12 ani.

Vezi și: 

Boris Becker vine la București pentru a deschide etapa Superbet Rapid & Blitz Chess Radu Tudor: Dv. cât faceți până la Sibiu? Iohannis: Cât fac cu ce? Jurnalistul: Cu mașina. Răspunsul președintelui

Libertatea

Comentarii (1)

id_valentin  •  05 Noiembrie 2019, 17:14

nu ne intereseaza sporturi din astea inteligente, mai bine dati ceva de becali, e mult mai profitabil pt gsp...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Liga 2

Rapid - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Handbal M

Dinamo - Chekhovskie Medvedi

Digi 2
19:00 Baschet M

CSM CSU Oradea - Bahçeşehir Istanbul

Digi 4
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Turnu Măgurele - Petrolul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×