GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CRĂCIUN

VIDEO Elena Udrea a fost eliberată în ajunul Crăciunului! Primele imagini + reacție: ”Dumnezeu a făcut o minune”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 13:22

Elena Udrea a fost eliberată azi noapte din închisoarea din Costa Rica, unde se afla din 3 octombrie. A fost arestată în baza unor mandate Interpol emise la cererea României. Iată prima reacție:

”Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară perioada asta. Mult, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, când am fost în arestul din România.

Mult, mult mai greu de suportat de data aceasta, dar Dumnezeu a făcut-o minune, pentru că nu poate fi decât o minune faptul că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă şi pot să petrec Crăciunul, aniversarea mea din 26 decembrie”, a spus Elena Udrea pentru Antena 3. 

Tudorel Toader, Ministrul Justiției, a anunțat sâmbătă seara că a semnat documentele pentru eliberarea lui Udrea și a Alinei Bica. 

VIDEO AICI DE LA ROMÂNIA TV CU ELIBERAREA ELENEI UDREA!

Înalta Curte de Casație și Justiție a suspendat joi, 20 decembrie, executarea pedepsei în cazul Elenei Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în "Dosarul Gala Bute". Avocatul lui Udrea, ca și cel al lui Obreja, a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de 5 judecători. 

”Am lăsat-o 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Îi mulţumesc mamei că e sănătoasă, că e bine. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Mă bucur că sunt acasă de Crăciun, cu familia mea, cu copilul meu" Elena Udrea

CITEȘTE ȘI:

Elena Udrea, eliberată în Costa Rica » ÎCCJ a suspendat executarea pedepsei în "Dosarul Gala Bute": "Vă rog, își hrănește fetița prin interpuși"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  25 Decembrie 2018, 16:46

Ii faceti atata reclama *** asteia,care pe timpul Baselului au furat tara ca-n codru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează