GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

VIDEO Fiica lui Gheorghe Hagi, Kira, debutează pe marile ecrane într-un film tulburător despre Experimentul Piteşti

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 11:46

Kira Hagi a primit un rol principal în pelicula „Între chin şi amin”, un film tulburător despre ceea ce a însemnat Experimentul Piteşti. Lansarea va avea loc la București, la Cinema PRO. Premiera de gală va avea loc pe 1 octombrie.

"Să vorbești despre fenomenul Pitești nu e uşor, dar să produci un film pe această temă este chiar complicat, întrebați-l pe Toma Enache. Cât despre întruchiparea unor personaje care puteau fi reale, ce să mai zic? Vă invit pe voi să ne dați note. Ne vedem la cinema?", a fost mesajul postat de Kira pe pagina personală de Instagram.

Filmul spune povestea unui tânăr compozitor, Tase Caraman, care ajunge la "reeducare" în închisoarea Piteşti. Acesta reuşeşte, cu ajutorul credinţei, să supravieţuiască torturilor cumplite şi să scape cu viaţă. "Între chin şi amin" este un film clasic, care aduce în fața spectatorilor o poveste tulburătoare de viață, petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă: reeducarea din pușcăriile comuniste.

"Am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect datorită căruia simt că am crescut brusc cu 20 ani. Este vorba despre un film care are ca temă experimentul de la Pitești, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înțeles dimensiunea acelei tragedii", a declarat Kira despre rolul pe care l-a primit în debutul său pe marile ecrane.

kira 1 +2 FOTO

Kira a urmat cursurile facultății de Teatru și Film New York din Las Vegas, una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film. A mai jucat în scurt-metrajele „București, te iubesc” (2014) și „Fragile” (2017).

"E talentată, știu cât munceşte zi de zi, câte nopţi nedormite are şi mă bucur foarte mult pentru realizările ei. Citește mult, se uită la filme"
Ianis Hagi, mijlocaș Genk

"Regele" vrea un film scris de Kira

Gică Hagi se gândește deja la viitorul fetei sale. "Kira trebuie să facă filmul despre viața mea! Ea o să-l facă! O să vedeți. Are temă deja pentru asta. O să facă și o carte. Nu prea-mi cere părerea atunci când își alege rolurile, dar eu o susțin de fiecare dată. Are entuziasm și muncește mult. Face totul cu o pasiune mare și îi place ce face. Iubește tot! Sunt un tată fericit pentru că am doi copii minunați și-mi doresc să fie dedicați unor lucruri frumoase", e mesajul transmis de Gheorghe Hagi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
fuller
fuller  •  27 Iulie 2019, 16:04

GSP isi pierde treptat toata credibikitatea ca ziar de sport. Ar trebui sa apara o alternativa serioasa si profesionala. Nu am nimic impotriva lui Kira, si chiar ii doresc succes, insa ce legatura are publicitatea asta mascata cu sportul? Avem atatea sporturi care trebuie puse in lumina si ajutate. In schimb gsp se terfeleste in articole aiuritoare.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  27 Iulie 2019, 16:00
Postat de alexbarosanu pe 27 Iulie 2019, 15:39

urata femeie!

Urat caracter!

10210427042056439
Costelus Cas  •  27 Iulie 2019, 15:48

A facut pe naiba. Primăria a facut stadionul din Ovidiu, multe chestii le-a făcut cu fonduri europene, Gigi si-a desfiintat echipele de juniori, federația i-a dat toti banii alocați pt copii si juniori si multe altele. Ce sa mai vorbim ca a ratat un penalty decisiv în preliminariile pt CE 1992 si nu ne-am calificat, plus ratarea calificării ca antrenor cu Slovenia. A facut si bine, dar și mult rau fotbalului românesc. Nenorocirea coeficientului a devenit o tradiție pt el.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează