DIVERSE  ·  X FACTOR

VIDEO+FOTO Atât de sexy, încât au fost reclamate la CNA! Cântărețele de la „X Factor” au șocat prin vestimentația sumară și dansul lasciv

Luni, 02 Decembrie

Formația Pussycat Dolls s-a reunit în weekend în cadrul show-ului britanic X Factor.

Nicole Scherzinger, Carmit Bachar, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts şi Jessica Sutta au uimit telespectatorii cu look-urile lor extrem de sexy. 

La 10 ani după ce se despărțiseră, Pussycat Dolls au apărut în costume asemănătoare cu lenjeria intimă și au dansat foarte lasciv pe hiturile care le-au consacrat. Imediat după momentul muzical, britanicii au început să înroșeacă liniile telefonice către CNA-ul din UK (Ofcom), reclamând prestația deocheată a formației americane. 

Un reprezentant al Ofcom a declarat: „Am avut 419 de plângeri legate de prestaţia fetelor de la The Pussycat Dolls. O să analizăm dacă nemulţumirile depăşesc regulile televiziunii, dar acum trebuie să decidem dacă e ceva de investigat sau nu“.

Nicole Scherzinger, lidera trupei, a fost implicată anterior în relații cu sportivii Grigor Dimitrov (tenis) și Lewis Hamilton (pilot F1).

+1 FOTO

FOTO: Hepta

FOTO Farmecul nu se pierde! Nicole Scherzinger, imagini provocatoare pe net: ”Niciodată nu e prea târziu...”De trei luni, o fată stă în cort la marginea pădurii, în Șcheii Brașovului. Nimeni nu știe cine e. Incredibil ce zic polițiștii

Libertatea

Comentarii (1)

Codin Gheorghe  •  03 Decembrie 2019, 12:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Voluntari- Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - FC Nurnberg

Digi 2
Program TV complet

Liga 1