GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIȚI PENTRU MIHAI NEȘU

VIDEO+FOTO Gala "Uniți pentru Mihai Neșu": cuplu inedit în defensiva "tricoloră" + suma-record obținută de Popescu pentru ghetele sale

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 11:42

Multe nume mari din fotbalul românesc au participat sâmbătă la Gala "Uniți pentru Mihai Neșu", de la Oradea, unde a avut loc un triunghiular în scop caritabil între echipa UEFAntasticilor Stelei, a legendelor naționalei României și a prietenilor lui Neșu. (Mai multe detalii AICI) 

Generația de Aur l-a avut pe Gică Hagi în mare formă și a câștigat  demonstrativul, după ce s-a impus în ambele partide jucate pe arena "Iuliu Bodola". 

Hagi a reușit mai multe faze spectaculoase în tricoul naționalei și, chiar dacă n-a marcat, a fost cel mai aclamat jucător la Oradea. A reușit mai multe driblinguri de efect, dar și pase asemănătoare cu cele cu care ne obișnuia pe când încânta la Real Madrid sau Galatasaray.

"Tricolorii" au învins cu 6-3 echipa "Prietenii lui Neșu" și cu 2-1 pe UEFAntastici. Aceștia din urmă s-au impus și ei cu 3-1 în fața prietenilor lui Neșu.

Naționala României: Stelea (Prunea) - Contra, G. Popescu, Belodedici (Miu), Selymeș (I. Rotariu) - Lupescu (Gabi Popescu), Gâlcă (Nicolas Popescu) - Adi Popa, G. Hagi (I. Hagi), Adrian Ilie - Dănciulescu
Antrenor: Victor Pițurcă

Printre cei care au mai jucat în aceste meciuri s-au numărat Adi Ilie, Claudiu Keșeru, Florin Lovin, Andrei Cristea, Cosmin Vâtcă, Nicolae Dică, Pantelis Kapetanos. 

Gică Popescu a obținut 30.000 de euro pe ghete

Gică Popescu și-a vândut ghetele din finala Cupei UEFA din 2000 dintre Galatasaray și Arsenal, când românul a înscris golul decisiv la loviturile de departajare. Un impresar turc, prieten cu "Baciul",  a plătit 30.000 de euro pentru ele.

"Am zis: «ce să fac mai mult decât simpla mea prezenţă?». Am scos la licitaţie ghetele cu care am marcat golul finalei din 2000 Galatasaray - Arsenal. Un om de fotbal, prezent aici, un prieten de-al meu, un suporter Galatasaray, a plătit o sumă importantă pentru aceste ghete. Suma pe care am primit-o pe aceste ghete ţi-o donăm ţie Mihai în această seară. Sunt 30.000 de euro", a spus Gică Popescu. 

 

Publicată de Uniti Pentru Mihai pe 26 Mai 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
kautz
kautz  •  28 Mai 2018, 02:51

Am o intrebare pentrueicare il tot ataca pe Gica Popescu.A gresit ,a recunoscut si el,bun.Daca nu venea sau daca nu mai scoatea capul in public era mai bine?.Nu cred ca ceace a facut el a fost mai grav sua penal decit ceace au facut frati+varu becali,copos sau borcea.Totusi este un om care a adus faima tari

1308183692641866
Diana Dim  •  27 Mai 2018, 14:00
Postat de luker pe 27 Mai 2018, 13:31

O data puscarie, mereu puscarie. Mai lasati-ma cu Popescu si actele lui caritabile. O bagat mana adanc in buzunarul statului, o recunoscut, facut puscarie, trebuie drq sa stea ascuns in munti. Intr-o alta tara decenta, nu mai auzeam de *** astea.

In oricare "tara decenta", un om care iese din inchisoare este considerat "reeducat" si se urmareste reintegrarea lui in societate. In tara lui Papura-Voda unde traiesc o sumedenie de "nimeni" un asa zis "penal" nu mai are dreptul sa traiasca decat "ascuns in munti" Educatia.....

luker
luker  •  27 Mai 2018, 13:31

O data puscarie, mereu puscarie. Mai lasati-ma cu Popescu si actele lui caritabile. O bagat mana adanc in buzunarul statului, o recunoscut, facut puscarie, trebuie drq sa stea ascuns in munti. Intr-o alta tara decenta, nu mai auzeam de *** astea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close