GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEBUT

VIDEO+FOTO Usain Bolt a debutat în fotbalul profesionist! » "Nu sunt ca Messi, dar încerc să-l copiez pe Ronaldo"

Foto: Reuters +10   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 11:54

La 32 de ani, fostul atlet Usain Bolt a bifat primele lui minute în calitate de fotbalist profesionist. Legenda jamaicană a evoluat pentru echipa australiană Central Coast Mariners în amicalul cu formația Coast Select, scor 6-1. 

Cel mai rapid om de pe pământ a intrat pe teren în minutul 72 și chiar a avut o șansă mare de gol. A jucat în bandă și ca atacant, iar evoluția lui a fost catalogată drept "OK" de antrenor. 

"Sunt un mare fan al lui Cristiano Ronaldo. Motivul? Munca pe care o depune. Știe ce este necesar pentru a fi cel mai bun, trebuie să fac la fel. Nu sunt un jucător talentat ca Messi. El a început când era tânăr și este foarte talentat. Cristiano a muncit pentru a fi cel mai bun și asta vreau să fac și eu", a declarat Bolt.

După ce a renunțat la atletism anul trecut, Bolt s-a mai antrenat și cu Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns și Stromsgodset.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  01 Septembrie 2018, 14:28

se vede ca ii lipsesc automatismele. Dar, na, ce poti sa ii reprosezi - ca nu stie sa faca alunecare (ca la sansa avuta)? Nu poti... ar avea loc si la noi in div. 2, oricum...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează