GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

VIDEO Gabriel Tamaş condamnat la 8 luni de inchisoare cu suspendare după incidentul din 2013, cînd a distrus uşa de la intrare a unui bloc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 16:37

Tribunalul Bucureşti  l-a condamnat pe Gabi Tamaş la opt luni de închisoare cu suspendare.

UPDATE / Tamaş va trebui să respecte mai multe obligaţii, respectiv: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele stabilite; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, precum şi întoarcerea; să anunţe dacă îşi schimbă locul de muncă; să comunice informaţii şi documente referitoare la mijloacele sale de existenţă. De asemenea, instanţa l-a obligat pe Tamaş să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Braşov sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate..

În luna mai 2013 fundaşul a fost surpins de camerele de supraveghere ale unui bloc cum a distrus uşa de la intrare, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată prin apel.

Fundaşul "tricolor", aflat sub influenţa alcoolului, a făcut zob intrarea într-un bloc, la 7 şi jumătate dimineaţa. Petrecuse toată noaptea la inaugurarea clubului fostului gălăţean Pena. După intrarea în clădire, a urcat la etajul 1 şi s-a prăbuşit pe preşul din faţa uşii unui locatar. A fost înlocuit cu Dragoş Grigore în lotul pentru Trinidad. Mai multe detalii, aici: Noapte de pomină pentru Gabi Tamaş » S-a îmbătat şi a spart uşa unui bloc: ”Stătea pe burtă, ca o broască ţestoasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Septembrie 2014, 08:16
Postat de benaflek pe 24 Septembrie 2014, 18:21

daca mai calca pe bec o data il ia in armata si pe el

..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Septembrie 2014, 08:16

oricum, sa speram ca aceasta condamnare l-a adus pe Gabi cu picioarele pe pamant, cat priveste acel viciu al lui. si ca om, si ca sportiv, aceasta condamnare este binevenita, nu doar justa si legala.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Septembrie 2014, 08:15
Postat de kilimanjaro pe 24 Septembrie 2014, 18:37

Trebuia condamnat la spanzuratoare...cu suspendare :)))

nici chiar... sa fim seriosi...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close