GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  IMAGINI INEDITE

VIDEO Gigi Becali și Mircea Lucescu se cunosc de 30 de ani » Imagini de colecție cu cei doi de la o nuntă din 1989

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 15:23

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, își dorește foarte mult să colaboreze la echipa sa cu Mircea Lucescu (74 de ani), deși antrenorul neagă orice implicare la echipă.

Cei doi se cunosc de foarte multă vreme, iar emisiunea Replay de la TVR 1 a publicat acum câțiva ani imagini de la nunta fostului fotbalist Dorin Mateuț din 1989, petrecere la care Becali și Mircea Lucescu au fost prezenți. 

În imagini mai apar Gică Hagi, Victor Becali și Rodion Cămătaru. Petrecerea a fost considerată la vremea aceea evenimentul monden al anului.

Apropierea lui Mircea Lucescu de FCSB a fost vizibilă în ultimele zile. Fostul antrenor de la Rapid, Dinamo, Inter sau Șahtior a fost prezent la ultimul meci din Europa League al vicecampioanei României, cu cehii de la Mlada Boleslasv, scor 0-0. „Il Luce” a lămurit situația într-o discuție purtată cu Ovidiu Ioanițoaia.

VEZI ȘI:

Gigi Becali a ales „finaliștii”! Cine se luptă pentru postul de antrenor la FCSB + când va fi făcut anunțul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează