GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Meciurile de TOP promise de Anamaria Prodan și Adrian Thiess nu vor mai fi în România

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 11:19

Cea mai nouă colaborare din sportul românesc, Anamaria Prodan Reghecampf-Adrian Thiess, stărnește deja primele confuzii.

Inițial, Adrian Thiess mărturisea că va organiza, alături de Anamaria, meciuri amicale mari în România. Dar, la câteva zile, distanța omul de afaceri și-a schimbat complet planurile: „România nu e pe listă!”

DECLARAȚIA INIȚIALĂ:

„Juventus e cea mai mică problemă! Vom avea un meci de top în vara asta la București. Eu știu să fac ceea ce face Ana, dar am alte relații. O să avem evenimente sportive imense și nu doar în România! Poate o să vină chiar Liverpool! Ei vin în România în orice moment, dar cu cine joacă aici?!", a spus la Antena, Thiess. 

CE A SPUS AZI THIESS

 

„Am decis să organizăm diverse evenimente sportive, nu doar în România. Ba chiar mai mult, vă spun în exclusivitate, cred că aproape deloc sau spre 0 în România”, a mărturisit omul de afaceri, invitat de Costin Ștucan la GSP Live. Toate declarațiile în video.

Citește și:

Anamaria Prodan și Adrian Thiess încep promisiunile bombastice: „Juventus sau Liverpool la București”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
337461080097992
Marian Dumitrescu  •  09 Aprilie 2019, 17:51

Palmierul inspira,iar apoi cand scoate aerul adanc din plamani mai iese o minciuna ! Iar e cea mai tare !!!!! cea mai frumoasa!!! cea mai desteapta !!!!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  09 Aprilie 2019, 17:51

Meciuri tari fratilor, numai ca nu se organizeaza in Romania ci in emirate si nu participa echipele romanesti ci va fi o infruntare intre AS Kamel cu Juventus Dubai.

marius.bxl
marius.bxl  •  09 Aprilie 2019, 16:40

Pai ca nu se incurca nimeni cu un sarac ,de aia nu se mai fac amicale cu participarea lui .o echipa ca steaua nu are nevoie de un intermediar cu ismenele rupte in ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează