GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO Ilie Dobre, provocare în direct pentru Radu Banciu: „Nu poate face asta. Unii au ajuns la spital încercând”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 16:01

Fostul comentator sportiv Ilie Dobre a vorbit la GSP Live despre un record mondial stabilit în timpul unui meci de fotbal când a strigat „gol” timp de 27 de secunde fără întrerupere. Se întâmpla la Gaz Metan Medias vs KUPS Kuopio, Finlanda, 2-0, de pe 21 iulie 2011, conform World Records Academy.

A urmat unul de 31 de secunde fără să respire, în timpul partidei dintre Voinţa Sibiu şi Oţelul Galaţi, în 2012, atunci cînd Gabi Paraschiv a înscris. 

Jurnalistul îl contrează pe Radu Banciu, care a spus că și el poate stabili un astfel de record fără emoții. 

„Golul de 27 de secunde a avut loc la Mediaș. Povestea cu recordul a fost generată de pasiunea mea. Nu știam că golul meu a fost record mondial. Eu am avut întotdeauna un principiu. Vârful în audiovizual e reprezentat de transmisiunea sportivă, iar aceasta e reprezentată de gol. Nu știam care era recordul mondial la radio.

În 1992 am fost la un meci Dunărea Călărași - Poli Timișoara. Stadionul era full și am prins un gol al Dunării în direct și am strigat gol timp de 22-23 de secunde. Mă trezesc apoi că mă sună Vintilă din studio și îmi spune să nu mai strig atât de lung vreun gol. Apoi m-a luat un șef și m-a întrebat cum aș comenta un gol de la Mondial. Atunci am spus că eu așa voi comenta.  

Un minut și 8 secunde a fost recordul reușit de mine la România - Ungaria. M-am entuziasmat că am prins golul în direct. Unii de prin America de Sud au încercat să-mi bată recordul mondial și au ajuns pe la spital. Am înțeles că și-au băgat ceva în plămâni”, a declarat Ilie Dobre la GSP Live.

Omul de radio a avut și un mesaj pentru Radu Banciu, care a spus că-i poate bate recordul: „Radu Banciu nu-mi poate bate recordul, chiar dacă zicea că poate face acest lucru. Nici 27 de secunde nu poate să facă. Ia să-l văd dacă poate!”.

Recordul lui Ilie Dobre

Vezi și:

VIDEO Ilie Dobre dezvăluie cum a ales să le spună ascultătorilor că un meci din Liga 1 e blat: „Jucătorii se făceau că se împiedică”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
omidiu
omidiu  •  27 Septembrie 2019, 23:04

https://www.youtube.com/watch?v=F92qbswT7To

gintonic
gintonic  •  27 Septembrie 2019, 13:23

Ca si consumator de sport, fan al fotbalului, m-a durut sa aud comentariile acestui individ!... Efectiv ma zgaraiau pe timpan pronuntia si intonatia lui!... Ce sa mai spun de constructie logica a frazelor si cultura sportiva...zero barat!...asa ca schimbam postul de radio sau opream sonorul la tv ! Un individ care inteleg ca a avut pile si care la un moment dat, cand un director de radio si-a permis (pe buna-dreptate!) sa ii anunte demisia din functia de comentator, acest individ s-a urcat pe fereastra si a amenintat ca se arunca de la etaj!!... Ce penibil!! Mai lasati-ne cu personaje de tipul asta ! Sincer si fara rautate, consider ca era foarte potrivit sa interpreteze un personaj de desene animate! (daca tot ii placea sa lucreze in acest domeniu)...

badie
badie  •  26 Septembrie 2019, 20:48

Nu o sa se compare niciodata Ilie Dobre cu Radu Banciu la cunostinte din sport, la carisma. Sunt sigur si ca la "Gooool" Radu Banciu duce mai mult Acum vreo 10 ani, Radu Banciu ne tinea cate 4-5 ore la televizor, in Turul Frantei, facand caterinca de ciclistii dopati, vorbind despre cultura Frantei etc

Vezi toate comentariile (5)
Comentează