DIVERSE  ·  MONDEN

VIDEO Imagini noi de la nunta Teodorei Becali! Gigi a început să plângă în fața celor peste 700 de invitați: „V-am văzut cu lacrimi în ochi”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 13:19

Gigi Becali a fost în prim-plan sâmbătă, la nunta fiicei sale, Teodora, cu Theodor Mihai Mincu, zis și „Prințișorul de Dobroești”. După ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, Becali a decis să le dea mirilor un cadou incredibil: 1 milion de euro!

Peste 700 de invitați au venit la Palatul Snagov, acolo unde s-au distrat pe cinste la evenimentul prezentat de Cătălin Măruță. Au cântat Andra, Taraful din Clejani, formația Pindu și interpretul Gică Coadă.

Înainte să taie tortul de la nuntă, Teodora a transmis un mesaj: „Le mulțumesc părinților că am ajuns aici și că ei văd acest moment!”. Gigi Becali a fost provocat de Cătălin Măruță să spună câteva cuvinte: „Plânge tata socru... V-am văzut cu lacrimi în ochi”.

„Gata! Acum e liberă! I-am spus: «Cât ești la mine, faci ce zic eu!». Ea știa că atât timp cât e la mine face ca mine! După aia faceți ca bărbații voștri! Păi, acum nici nu vrea să-i fac casă în curtea mea. Am 30.000 de metri și vreau să le fac casă în curte. Nu vrea! Ce, să ne comande tata și acum?", a spus Gigi.  

Teodora a încheiat discursul: „Părinții mei mă vor avea alături tot timpul!”.

Gigi Becali a fost numărul 1 la distracție! A dansat și a cântat pe muzică machedonească, a aruncat cu sute de bancnote în membrii formației Pindu, iar la finalul serii i-a înșirat pe ospătari să le mulțumească. Și nu le-a strâns mâna, ci le-a dat fiecăruia câte 200 de euro! 

A mutat o nuntă ca să-i cânte Pindu!

În mai atunci când a anunțat marele eveniment, Becali a dorit o anume formație de muzică machedonească la petrecerea de la Palatul Snagov, însă aceasta era antamată la o altă nuntă. Gigi n-a renunțat însă la plan și a pornit căutările pentru a găsi respectivii miri. Becali s-a întâlnit cu socrul mare i-a dat 20.000 de euro pentru a programa evenimentul la o altă dată și pentru a putea acoperi și penalizarea solicitată de restaurant când apar astfel de situații.S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (4)
caoradea  •  14 Octombrie 2019, 21:20

Cred ca roata societatea romaneasca, mai ales caruia ii place sportul, fotbalul, astepta cu sufletul la gura acest articol ! Bravooo ! Jos palaria !!! Iarasi un articol plin cu invataturi pt tinerii/copii nostrii ! Supeeer ! Sa stati pe baricade incontinuare ! Pfuuuui....

cornelconasu  •  14 Octombrie 2019, 18:17

Ne mai slăbiți *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alyssa01  •  14 Octombrie 2019, 15:36

Sora mea face 91 de dolari pe oră pe laptop. Ea a fost concediată de la locul de muncă timp de trei luni, dar ultima oară salariul a fost de 20.835 de dolari doar a lucrat la laptop pentru câteva ore.Așa am început .........CashFlow77.COM

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1