GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SUPERKOMBAT

VIDEO Impostor sau luptător? Gestul lui Maurice Jackson care l-a făcut pe Moroșanu să rîdă

Imaginea postată de Moroșanu la mesajul trimis de Maurice Jackson
Imaginea postată de Moroșanu la mesajul trimis de Maurice Jackson

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 18:35

Cătălin Moroșanu a fost foarte nemulțumit de prestația adversarului său din gala Superkombat de la Torino. Maurice Jackson n-a rezistat prea mult în ring. S-a prăbușit duptă doar 4-5 pumni ai românului.

S-a tăvălit și a atras huiduielile publicului, care venise să vadă un meci mare.

Cel mai amuzant lucru după toată această întîmplare este că Maurice Jackson i-a trimis un mesaj lui Moroșanu în care i-a cerut revanșa.

"Tocmai am primit un mesaj privat de la Jackson, care îmi cere revanșa. Doamna Maurice, eu mă bat doar cu bărbați", a fost răspunsul lui Moroșanu.

Coincidențe ciudate în cazul americanului

Cu siguranță acest meci a stricat puțin imaginea celor de la Superkombat, iar acest lucru s-a întîmplat într-un moment foarte bun al circuitului. 

Superkombat se pregătea să intre pe piața americană în 2016, iar Maurice Jackson, care vine chiar de peste ocean, a adus un minus imaginii circuitului. 

Curios este că acesta n-a făcut asta doar la Superkombat. S-a comportant la fel și într-un meci din Glory din mai 2015.  De asemenea s-a mai bătut și în Bellator și în K-1. 

VEZI VIDEO DIN GALA SUPERKOMBAT

Mai jos este VIDEO din gala Glory

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
brancusi
brancusi  •  15 Decembrie 2015, 21:48

Le-a dat sarlatanul ce merita tugulanilor:))))))))))))Iar vedeta de mucava Morosanu n-are nicio legatura cu aceste lupte atunci cand treaba e serioasa,pentru edificare vedeti meciul sau cu Eroll Zimmerman,n-o sa va ia mult,in fix 10 secunde(!!!) i-a turtit teasta olandezul...

andrei.33
andrei.33  •  15 Decembrie 2015, 20:22

Promoterul Irimia s-a facut de ras cu gala asta; in toate galele lui romanii castiga in runda 1-2, dar la meciul cap de afis sa iei o petarda de luptator e inacceptabil. Asa e cand ai mai multa experienta la meciuri trucate decat la batai pe bune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează