GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

VIDEO. În lipsa meciurilor, un celebru comentator TV transmite de pe străzi de parcă ar asista la finale de Mondial :))

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 17:50

Nick Heath, comentator sportiv britanic specializat pe rugby, a găsit o soluție inovativă pentru a-și petrece timpul în izolarea cauzată de coronavirus. Jurnalistul comentează evenimente din viața de zi cu zi.

Într-o perioadă atât de dificilă, când întreaga lume e tensionată la maxim din cauza pandemiei de coronavirus, Nick Heath a reușit să stârnească zâmbete. „Nu e ușor să fii comentator în această perioadă. Am vrut să găsesc o cale să mă amuz și să îi fac și pe ceilalți să râdă”, a explicat Nick. 

Nick Heath, comentator sportiv în timpul pandemiei de coronavirus

Secvențele abordate de comentator sunt dintre cele mai diverse, de la plimbări cu căruciorul în parc transformate în adevărate probe olimpice, la curse contracronometru de găsire a hainei potrivite. 

„Este finala competiției internaționale de împins căruciorul în formula 4x4. O avem pe Johanna Eriksson din Suedia, le avem și pe britanicele Smith și Black. Se descurcă foarte bine, țin aproape. Va fi o luptă delicată, dar sunt familiarizate cu aceasă cursă, au fost campioane europene în urmă cu câteva luni. E grozav să le vedem înapoi”

„Suntem live la o cursă populară de găsit haine la reducere. Acest om vrea să își îmbunătățească recordul personal, dar este un eveniment plin de obstacole. Oooo, oare să fi găsit ceva?! Da, a reușit! Sperăm să nu regrete asta mai târziu”

A schimba abordarea

Nick Heath a abordat și din celălalt unghi. Pe secvențe din sport a adăugat un comentariu din alt domeniu.

„John Daly are nevoie de o lovitură de apropiere bună. Oh, asta e drăguț, fiica mea mi-a trimis un mesaj. Tocmai s-a logodit. Între timp, Daly nu a reușit să bage mingea”

Mai multe clipuri de la Nick Heath

CItește și alte știri despre coronavirus:

FCSB. Victor Ciutacu, derapaj la adresa lui Becali, după cearta cu Olăroiu: „Gigi, încerc să fiu măsurat, poate îți traduce unul dintre sclaveții tăi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
104652611180248
Gluguță Măciucă  •  22 Martie 2020, 20:09

Daddy Graur ar fi bun la comentat concursuri de înpins cărucioare pline de făină și ulei prin mall-uri ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează