GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

VIDEO Ionuț Chirilă, două momente de senzație în 2019: show pe puntea unui iaht și indicații la un meci de amatori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 19:08

Ionuț Chirilă (53 de ani), tehnician în prezent liber de contract, a avut două apariții de senzație pe durata anului care stă se încheie. 

Atunci când n-a fost invitat la emisiuni în calitate de analist, fiul regretatului Ioan Chirilă a fost protagonistul unor momente cu care și-a delectat urmăritorii de pe rețelele de socializare.

1. La jumătatea lunii august, de pe puntea unui iaht, cu muzica lui Adriano Celentano pe fundal, un Ionuț Chirilă extrem de zâmbitor și relaxat a transmis un mesaj de susținere campioanei CFR Cluj, care urma s-o înfrunte pe Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor. 

„Sunteți puternici! Să fiți iubiți și să vă duceți în Champions League! Eu vă iubesc, forța CFR Cluj!”, a fost mesajul transmis de Ionuț Chirilă campioanei, eliminată însă de Slavia, 0-2 la general.

2. În luna iulie, antrenorul de 53 de ani, trecut pe Chiajna și ASA Tg. Mureș, a fost filmat pe un teren sintetic, dând indicații unor fotbaliști amatori.

În demonstrația sa tactică, Ionuț Chirilă chiar se folosea de numele unor fotbaliști din Liga 1, precum Achim, Pintilii, Gnohere:

„Uite, am ajuns mijlocaș central ofensiv dintr-o fază. Trebuie să știu să-i dau pasă decisivă lui Gnohere. L-am adus pe el din fundaș dreapta în mijlocaș central defensiv și mijlocal central ofensiv într-o singură fază”

Vezi și: 

VIDEO TOP 10 cele mai spectaculoase momente la GSP Live 2019: de la Ilie Stan, „care se iubea nebunește cu Elena Udrea”, și până la declarațiile explozive ale Aneimaria Prodan: „Nu amesteci fotbalul cu culcatul” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  26 Decembrie 2019, 05:42

Alta stire de actualitate din sport, marca gesepe....

mandpv964
mandpv964  •  25 Decembrie 2019, 21:25

O comentarii....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close