GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

VIDEO Klaus Iohannis, criticat în direct la GSP LIVE: "A vorbit despre educație, dar n-a spus nimic despre sport!"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 12:59

Invitat la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, fostul acționar dinamovist Vladimir Cohn s-a luat de președintele Klaus Iohannis, căruia îi reproșează lipsa de implicare în sport. Acesta a vorbit și despre inutilitatea Ministerului Tineretului și Sportului. 

"Aporpo de președinte. A spus recent să refacem educația, dar n-a spus niciun cuvânt despre sport.

Ultimii doi miniștri de sport au fost nenorocire adevărată (n.r - Ioana Bran și Marius Dunca). Oricum, să ai Ministerul Sportului e o chestie inutilă, sportul ar trebui să treacă la Comitetul Olimpic. Înainte de Revoluție, exista CNEFS-ul (Consiliul Național pentru Educație Fizică și Sport), ceea ce era un lucru foarte bun", a spus Vladimir Cohn, la GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Atac dur la Răzvan Burleanu: "Manevra prin care a câștigat alegerile nu are nicio legătură cu fotbalul"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2264101893823582
Kiss Péter  •  19 Decembrie 2018, 17:24

Disertatia lui Iohannis,este o demagogie teoretica,politicianista,in vederea intrarii in campania electorala.Iohannis daca ar fi fost un pedagog bun,nu ar fi renuntat la catedra pentru politica.Asa procedeaza carieristii demagogi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează